Whatsapp Ücretsiz Olacak!

Whatsapp Ücretsiz Olacak!
Akıllı telefonların vazgeçilmezi Whatsapp yeni bir karar ile karşımızıa çıkıyor. Artık telefonlarda SMS'i bitiren Whatsapp bazı ülkelerde ücretsiz olacağı kararını açıkladı.

Whatsapp isimli sevilen popüler mesajlaşma hizmeti facebook tarafından satın alındığı haberleri ile gündeme gelmişti. Şimdi ise Whatsapp’ın bazı kullanıcılar için ücreti kaldırdığı haberi sosyal medyayı çalkaladı ve kullanıcılarını sevindirdi.

Facebook’un yeni satın aldığı ve tüm dünyanın kullanmakta olduğu Whatsapp bazı ülkelerden yıllık ücreti almayacak. 1 dolar ücret bedeli ile yıllık hizmet veren WhatsApp, Hindistan ve diğer gelişmekte olan ülkelerden geçici olarak ücret almayacak. Fakat bu ülkelerde de ilerleyen zamanlarda ücret alınmaya başlanacak.

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma servisi olan WhatsApp’ın ücret almadığı ülkelerde kredi kartı veya banka kartı kullanılmaması bu servisin ücretsiz olmasının ilk nedenleri arasında geliyor.

Alınan verilere göre WhatsApp’un dünya genelinde 600 Milyondan fazla kullanıcıya sahip olan en popüler mesajlaşma uygulaması olduğu ortaya çıkıyor. Kredi kartı veya banka kartı kullanılmayan ülkelerde ücretsiz olması sebebiyle bu servisi kullananların sayısının artması olağan görünüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.