WhatsApp'a yeni özellik geliyor

WhatsApp'a yeni özellik geliyor
 Editör
WhatsApp yeni bir özellik üzerinden çalışıyor. Yeni özellik işletmelerin kanallarında bir doğrulama rozeti görüntülemesine olanak sağlayacak.

WhatsApp'ın yeşil rozet yerine diğer sosyal ağlarda kullanılan mavi doğrulanmış onay işaretlerine geçilmesi bekleniyor.

WABetaInfo, Android için WhatsApp beta 2.24.1.18 güncellemesinde, uygulamanın Android'deki beta sürümlerini almak üzere kaydolan test kullanıcılarına sunulan yeni bir "doğrulanmış kanal" özelliği tespit etti.

Özelliğin WhatsApp Business kullanıcılarını hedeflediği görülüyor ve kullanıcıların, doğrulanmış rozetlerini, işletmeleri için oluşturulan yeni bir kanalda göstermelerine olanak tanıyacak.

WABetaInfo'nun sızdırılan ekran görüntüsü, bir kanala doğrulanmış rozetin eklenmesinin hemen mevcut adın ve profil resminizin yerini alacağını ve doğrulanmış işletme ayrıntılarınızı kullanmaya başlayacağını gösteriyor;

Özellik izleyiciye göre, bireysel kullanıcılar ve ticari olmayan hesaplar kanallara doğrulanmış bir onay işareti ekleyemeyecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.