Windows 10 dan Sürpriz Rekor!

Windows 10 dan Sürpriz Rekor!
Microsoft, Windows 10'un, henüz final sürümüne dahi erişemeden kırdığı ilk rekoru konuştu !

Windows 10'a yeni işlevler eklemek için tüm gücüyle çalışan Microsoft'tan Gabe Aul, yeni bir blog gönderisinde enteresan rakamlar verdi. Aul'un paylaştığı bilgilere göre Windows Insider programına bu zamana kadar 1, beş milyon kişi kaydoldu. Bunların 450.000'i ise " çok fazla etkin " olarak değerlendiriliyor.

Bu veriler, Windows 10'u etkin olarak deneyenlerin daha evvelki Windows'ların önizleme sürümlerine göre daha çok olduğunu ve Windows 10'un, Windows tarihinin mühim bir rekorunu kırdığını gösteriyor. Aul, bu durumdan çok fazla memnun olduklarını, yoğun kullanım sayesinde "kalın kenarları ve hataları" onarabileceklerini söylüyor. Windows Feedback aracıyla gönderilmektde olan kilitlenme günlüklerinin ve diğer bilgilerin Windows 10'un şekillenmesine yardımcı olduğunu açıklayan Aul, OneDrive simgesinin bazı durumlarda Outlook simgesiyle değiştiğini ve bu hatayı ancak Windows Insider suretiyle bulabilecekleri örneğini veriyor.

Blog'a göre Microsoft, bu zamana kadar kullanıcılar tarafından raporlanan ya da onaylanan 1.300 hatayı onarmış yer alıyor . Aul, son olarak Windows 10'un yakında çıkacak yapılarında birkaç mühim yenilik ve birden fazla küçük geliştirme göreceğimizin haberini veriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.