Wonderland Sirki Akşehir’e geliyor

Wonderland Sirki  Akşehir’e geliyor
 Editör
Wonderland Sirki 31 Aralık Pazar günü, Zekai Baloğlu Kapalı Spor Salonu’nda Akşehirli çocuklarla buluşacak.

Akşehir Belediyesi ve Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği iş birliğiyle Wonderland Sirki Akşehir’e geliyor. Anaokulu, ilkokul ve ortaokul çağındaki çocukların ücretsiz bir şekilde doyasıya eğleneceği sirk, 31 Aralık Pazar günü, Zekai Baloğlu Kapalı Spor Salonu’nda gösterilerine başlayacak.


Akşehir Belediyesi ve Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği iş birliğiyle
kültürel ve sosyal etkinlikler kapsamında çocuklara çeşitli gösterilerin sunulacağı Wonderland Sirki, Akşehirli çocukların doyasıya eğlenmesi için 31 Aralık Pazar günü gösterilerine başlıyor.

wonderland-sirki-2.jpg

“GÖSTERİYE ÇOCUKLARIMIZ ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE ERİŞEBİLECEK”

Gösterinin 31 Aralık günü 5 seans şeklinde sunulacağını belirten Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya; “Yediden yetmişe herkesin çeşitli gösterilerle doyasıya eğleneceği Wonderland Sirki’ni hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. 31 Aralık günü gerçekleştirilecek gösteriler 11.00 ile 16.20 saatleri arasında hemşehrilerimiz ile bir araya gelecek. Gösteriye anaokulu, ilkokul ve ortaokul çağındaki çocuklarımız ve öğretmenleri ücretsiz olarak erişebilecek. Bunun yanında yetişkin ziyaretçilerin biletleri ile elde edilen gelirler Nasreddin Hoca ve Turizm Derneği’ne aktarılacak. Evlatlarımız başta olmak üzere şimdiden herkese iyi eğlenceler” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.