Xbox E3'ten yeni oyunlar

Xbox E3'ten yeni oyunlar
Microsoft'un oyun konsolu Xbox, Amerika'nın Los Angles kentinde yeni oyun tanıtımlarını gerçekleştirdi.

Microsoft'un oyun konsolu Xbox için çıkacak olan oyunların tanıtıldığı toplantı Amerika'nın Los Angles kentinde gerçekleştirildi. Xbox E3 2015 konferansı,tanıtım ve bilgilendirme toplantısı ile sona erdi.

Xbox E3 2015 konferansında en dikkat çeken oyunlar  Gears 4, ReCore, Halo 5 oldu. Ayrıca Forza Motorsports 6, Rise Of The Tomb Raider, Fable Lagends oyunları ise öne çıkan bazı oyunlardı. 

Xbox E3 2015 konferansında en çok Gears of War 4 oyunu ilgi gördü. Tüm seyirciler Gears 4 oyununun videosu gösterildiğinde adeta nefeslerini tutarak izledi. İlk gelen yorumlar ise Gears 4 oyununun en iyi 3-4 oyundan biri haline gelebileceği konuşuldu.

E3 etkinliği kapsamında Microsoft tarafından tanıtılan diğer bir oyun Halo 5 Guardiandı. 343 Industries'in yeni bir oyun motoru ile Xbox One için özel olarak geliştirdiği yeni Halo'da, Komutan Locke ve beraberindeki dört kişi ile kayıp olan Master Chief'i arıyor.

video

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.