Xbox One'a dev güncelleme

Xbox One'a dev güncelleme
Xbox One’a gelecek Kasım ayı güncellemesinin ayrıntıları belirgin oldu.

Microsoft yeni kuşak oyun konsolu Xbox One için her ay düzenli olarak bir sistem güncellemesi ortaya çıkarıyor. Bu güncellemeler Xbox One’da yaşanan hataları düzeltmenin yanında bazı yeniliklerde getiriyor. Microsoft’dan gercekleşen açıklamaya göre Xbox One’a gelecek Kasım ayı güncellemesinin ayrıntıları belirgin oldu.

Xbox One’a Kasım ayında gelecek sistem güncellemesinin getirdiği yenilikler arasında konsol arayüz arka planının değiştirilebilmesi bulunuyor . Kasım ayı güncellemesinin ardından Xbox One oyuncuları konsollarının arka planlarını istedikleri gibi değiştirebilecekler.

Donanım Günlüğü'nün yaptığı habere göre  Kasım güncellemesi ile oyuncular profillerini de nasıl isterlerse öyle düzenleyebilecekler.  Bunun yanında oyuncular yeni eklenen “What’s On” kategorisinde popüler YouTube videoları,Televizyon programlar ve filmleri görebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.