Xiaomi Mi WiFi Nano ne kadar?

Xiaomi Mi WiFi Nano ne kadar?
Xiaomi, yıllardır bu çizgisini bozmadan düşük fiyatlı elektronik cihazlar üretmeye devam ediyor...

Xiaomi, yıllardır bu çizgisini bozmadan düşük fiyatlı elektronik cihazlar üretmeye devam ediyor... Firma şimdi de Mi WiFi Nano adında düşük maliyetli bir router duyurdu. Çin menteşeli Xiaomi firması dünyanın en büyük akıllı telefon dağıtıcısı arasında yer alıyor. Aynı zamanda Ağustos 2011 yılında ilk akıllı telefonunu çıkartması ile birlikte de Çin pazar payının büyük bir kısmını kazanmış oldu. 2014 yılında ise Xiaomi firması 60 Milyon akıllı telefon satmayı başardı. Sadece akıllı telefon değil daha bir çok farklı elektronik cihazlar da üreten firma düşük fiyatlı ürünleri ile her geçen gün daha çok kişi tarafından tercih ediliyor. Geçtiğimiz aylarda firma yeni 40¨lik ve FullHD televizyonunu tanıtmıştı.

Çinli Firmanın zaten Mi WiFi ve Mi WiFi Mini adında iki yönlendiricisi (router) vardı. Mi WiFi Nano modeli ile daha mobil bir tasarıma giren firma yeni ürünü ile sıkça seyahat edenlere göz kırpıyor. Üstelik 10 000 mAh gücündeki Mi PowerBank ile 30 saate kadar kesintisiz kullanmak da mümkün. Farklı renk çeşitleri de bulunan bu router 802.11n Wi-Fi standardı destekli ve 300Mb veri transfer hızına sahip. Ayrıca PCB harici anten tasarımına sahip olan ürün üzerinde 16MB ROM ve 64MB flash bellek mevcut. Xiaomi Mi WiFi Nano Sadece 12 Dolar fiyat etiketine sahip. Firma Elektronik cihazların yanı sıra geliştirmeye devam ettiği mobil aplikasyonları ile de oldukça beğeniliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.