Yakın Doğu Üniversitesi-fenerbahçe Maçı Öncesindeki Olaylar

Yakın Doğu Üniversitesi-fenerbahçe Maçı Öncesindeki Olaylar
- Yakın Doğu Üniversitesi Kulübü Başkanı Eyigüngör:"Maç başlamadan önce Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bana yumruk attı. Bir kulüp başkanının böyle davranması, Türk spor kamuoyunda kara bir lekedir"- "Her Türk vatandaşı gibi şikayetçi olacağım"


İSTANBUL (AA) - Yakın Doğu Üniversitesi Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe ile yapılan maçtan önce çıkan olaylarda kendisine vuran sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'dan şikayetçi olacağını söyledi.

Sahasında Fenerbahçe'yi 78-70 yenerek seride 1-0 öne geçen Yakın Doğu Üniversitesi'nin kulüp başkanı Eyigüngör, müsabaka öncesi protokol tribününde çıkan kavgayı değerlendirdi.

AA muhabirine açıklamada bulunan Eyigüngör, "Maç başlamadan önce Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bana yumruk attı. Bir kulüp başkanının böyle davranması, Türk spor kamuoyunda kara bir lekedir. Buraya korumalarla gelmeleri, ne amaçla geldiklerini gösteriyor. Demek ki baştan böyle bir şey yapacakları belliymiş. Her Türk vatandaşı gibi şikayetçi olacağım." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.