Yakıt deposuna 23 kilo esrar saklamışlar

Yakıt deposuna 23 kilo esrar saklamışlar
Konya’da yol uygulaması yapan narkotik polisi, bir otomobilin yakıt deposuna gizlenmiş 23 kilo 600 gram kubar esrar ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik yaptığı çalışma doğrultusunda Adana çevre yolunda yol uygulaması gerçekleştirdi. Sezgin D’nin (41) kullandığı 33 DTN 08 plakalı otomobili durduran ekipler, araçta yaptığı ilk aramada herhangi bir suç unsuruna rastlamadı. Sezgin D’nin şüpheli tavrı ve sorulara çelişkili cevaplar vermesi üzerine araçta bu kez detaylı arama yapıldı. Otomobilin yakıt deposunda farklılık gözlenmesi üzerine depo söküldü. Yapılan incelemede, alüminyum folyolar içerisine gizlenmiş 25 parça halinde 23 kilo 600 gram kubar esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan Sezgin D., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından "Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.