YALANCI OLDUĞU TESCİLLENDİ !

YALANCI OLDUĞU TESCİLLENDİ !
17 Aralık darbe girişiminden hemen sonra, "4.5 milyon dolarım yok" diyen Fetullah Gülen'in müridi Hakan Şükür'ün 'yalancı' olduğu ispatlandı.
Hakan Şükür'ün, Bank Asya için Paralel tabana "Evi, yüzüğü sat yatır" çağrısı yaparken, hesaplarından 5.3 milyon lira çektiği ortaya çıkmıştı.

Algı operasyonunda, Halk Bankası Genel Müdürü'nü linç etmek için dört koldan harekete geçen Gülen grubu, ahlaksızca iftiralarla saldırmışladı. "Hükümet nasıl olsa devrilecek, biz yönetimi ele geçireceğiz. Ondan sorasında bizim yalanımızı kim çıkarablir ki" pervasızlığı ile olmadık iftiralara ve birçok kirli propagandaya imza atan Gülen grubu müritlerinin yalanları birer birer ortaya çıkıyor.
 
Hakan Şükür'ün, "4.5 milyon doylarım yok. O kadar parayı hiç birarada görmedim" dediği gülerde, Bank Asya'dan 5,3 milyon dolar çektiği ortaya çıktı. 

Paralelci ve yalancı Hakan Şükür'ün savunuculuğunu ise Paralel Yapı ile kol kola olan Aydın Doğan'ın Hürriyet gazetesi üstlendi. İşte o yalan haber:
 
1445763764-86f4fd.png

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.