Yalçın Eğitim Kurumları öğretmenlerine motivasyon gezisi

Yalçın Eğitim Kurumları öğretmenlerine motivasyon gezisi
Yalçın Eğitim Kurumları ve Özel Yalçın Öğretim Kursları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, şubelerde görev yapan öğretmenlere hem motivasyon amacıyla hem de onları ödüllendirmek için Antalya- Köprülü Kanyon’da motivasyon gezisi düzenledi.

Yalçın Eğitim Kurumları ve Özel Yalçın Öğretim Kursları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, Merkez, Zindankale, Şefikcan ve Yazır-Real şubelerinde görev yapan öğretmenlere hem motivasyon amacıyla hem de onları ödüllendirmek için Antalya- Köprülü Kanyon’da yeni Eğitim-Öğretim yılı öncesi rafting heyecanı yaşattı.

2021--2022 eğitim-öğretim sezonunu başarıyla tamamlayan Yalçın Öğretim Kursları öğretmenleri, yeni öğretim yılı hazırlıkları öncesi yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın tarafından düzenlenen gezi etkinlik programıyla Antalya Köprülü Kanyon’da rafting yaparak, stres attılar.

yalcin-egitim-2.jpg

Yalçın Eğitim Kurumları Yönetim Kurumu Başkanı Mehmet Yalçın” Kurum olarak zorlu bir dönemi daha geride bırakırken, iyi ve başarılı bir eğitim sezonu geçirdik. 467 öğrencimizin üniversiteli olmasının mutluluğunu yaşadık. Özverili bir çalışma gösteren öğretmenlerimizi ve çalışanlarımızı ödüllendirmek amacıyla düzenlediğimiz bu gezide hem eğlendik, hem de yeni eğitim dönemi için birlik beraberlik ve kaynaşmayı gerçekleştirdik. Gezimizde öğretmenlerimiz ve çalışanlarımıza rafting heyecanı yaşattık. Bu gezimiz bize birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu gösterdi.

yalcin-egitim-3.jpg

Yeni eğitim döneminde öğretmenlerimizle bir arada, bir takım ruhu içinde çalışma yapacağız. Bu özelliği kazanmamız için hep bir arada oldukça eğlenceli zaman geçirdik” dedi.

Rafting heyecanıyla değişik duygular yaşadıklarını dile getiren Yalçın Eğitim Kurumları öğretmenler ve çalışanları, bu duyguyu yaşatan Mehmet Yalçın’a teşekkür ettiler.

yalcin-egitim-4.jpg

yalcin-egitim-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.