Yanartaş'ta Mahsur Kalan Kadın Kurtarıldı

Yanartaş'ta Mahsur Kalan Kadın Kurtarıldı
Antalya'nın Kemer ilçesinde yürüyüş yaptığı sırada sol ayağı kırılan ve dağda mahsur kalan kadın kurtarıldı

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kemer ilçesindeki Yanartaş'a çıkmak isterken ayağı kırılan ve dağda mahsur kalan kadın kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Denizli'den Kemer'e ailesiyle tatile gelen Derya Keser (34), Ulupınar Mahallesi'ne bağlı Çıralı köyünde bir pansiyona yerleşti.

Keser, saat 22.30 sıralarında ailesiyle Çıralı köyündeki doğalgaz kaynağı Yanartaş'a çıktığı sırada düşerek yaralandı. Ailesinin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine, sağlık ve Çıralı gönüllü itfaiye ekipleri, Keser'in bulunduğu bölgeye çıktı.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu Keser'in sol ayağının kırıldığı belirlendi. Ekipler tarafından sedyeyle Yanartaş'tan aşağıya indirilen Derya Keser, daha sonra Kumluca Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Ulupınar Mahalle muhtarı Habip Altınkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sağlık ekiplerinin gönüllü itfaiyeciler olarak kendilerinden yardım istediklerini belirterek, mahsur kalan Keser'i aşağıya indirdiklerini kaydetti.

Derya Keser'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.