Yangın tehlikesine aldırmadan sigara keyfi (TIKLA&İZLE)

Yangın tehlikesine aldırmadan sigara keyfi (TIKLA&İZLE)
Gaziosmanpaşa'da iddiaya göre işçilerin tadilat yaptığı binanın çatısında kimyasal ilaç nedeniyle ufak bir patlamanın ardından yangın çıktı.

Gaziosmanpaşa'da iddiaya göre işçilerin tadilat yaptığı esnada binanın çatısında kimyasal ilaç sebebiyle ufak bir patlamanın sonrasında yangın çıktı. Çatı alev alev yanarken mahalleli sokağa döküldü. Alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken, bitişikteki binanın balkonunda yangını umursamadan sigara içen adam "bu kadarına da" pes dedirtti.

iha-20240227aw150436-1-t.jpg

Yangın, saat 10.00 esnalarında Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi'nde oldu. İddiaya göre sokak üzerindeki bir binanın çatısında işçiler tadilat yaptığı sırada kimyasal ilacın ufak çaplı patlaması sonucu yangın çıktı. Neye uğradığını şaşıran işçiler hızla aşağıya indi. Kısa zamanda büyüyen yangın çatının her tarafını sarınca vatandaşlar itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi dört bir yandan yangına müdahale etti.

KEYİFLE SİGARASINI İÇTİ

Yaklaşık yarım saat kadar süren müdahale sonucu yangın kontrol altına alınırken, sokağa dökülen mahalleli ise büyük panik yaşadı. Çatının alev alev yandığı ve müdahale edildiği anlar ise kameralara kaydedildi. Diğer yandan yangın sırasında bitişikteki binanın balkonunu çıkan adamın hiçbir şey olmamış gibi sigara içmesi "Bu kadarına da pes" dedirtti. Ekipler soğutma çalışması yaparken yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.