Şemsettin Beştav

Şemsettin Beştav

Yanlış Tepkiler

Yanlış Tepkiler

Rüzgar ve sahanın kötü olması haricinde güzel futbol oynamak için müsait bir ortam. Stadyumu tamamen dolduran taraftarın müthiş desteği. Ancak Trabzonspor yönetim kurulunun gelecek hafta oynayacağı Fenerbahçe maçını düşünerek Konya Valiliği’ne maça Trabzon seyircisinin alınmaması için başvurmasını etik olmayan bir karar olarak görmekteyim. Karşılıklı taraftarların olmadığı yasakların konulduğu bir maçta futbol güzelliklerinden bahsedemeyiz. Rakip Trabzonspor Avrupa defterini kapamış moralsiz, bir haftada üçüncü maçına çıkacak.

Yorgun bir şekilde Konya’ya geliyordu. Konyaspor ise bu uygun şartları kendi lehine çevirerek sahasında galip gelerek rahatlamak istiyordu. Maç boyunca Konyasporlu futbolcular maçı kazanma adına büyük efor sarf ettiler. Maçın son 10 dakikası haricinde üstün olan pozisyona giren, rakibe pozisyon vermeyen, taraf Konyaspor’du. Maçın iyi tarafı Vukoviç gibi iyi bir stoper kazanmamız, kötü tarafı çok önemli bir maç olan Kayseri Erciyesspor maçı öncesi bir maçlığına selimi kaybetmemiz oldu. Maçtaki olumsuzluklarda biride maçın ikinci yarısında Konyaspor yedek kulübesinden yardımcı antrenörlerin Hasan Kabze’ye sözlü tepki göstermeleriydi.

Sahada varını yoğunu ortaya koyan, sinir katsayısı doruğa çıkmış bir futbolcuya moral vereceğine, onu strese sokmak o antrenöre ne kazandırdı sorarım size. Bu arada maç boyunca çok koşan Hleb’in maçta hem tolgaya hem de Hasan Kabze’ye bağırıp, çağırıp tepki göstermesini de fazla yorgunluğuna bağlıyorum. Bundan sonra Hleb’i atmosferi daha yüksek maçlar bekliyor. Dünya çapındaki bir futbolcunun daha sakin kalıp örnek olması gerekir. Konyaspor’un altındaki takımların kazanmasıyla ligin dibi bayağı karıştı. Ligin bitmesine onbir maç kala lig düşme barajı da yükselmeye başladı. Kalan onbir maçın altısını deplasmanda. Beşini kendi sahamızda oynayacağız. Deplasman karnemiz iyi olmadığından en azından kendi sahamızdaki maçları mutlaka kazanmalıyız. Son sözüm Mesut Hoca’ma, spor otoritelerince yıldız oyuncu olarak lanse edilen Recep adında bir futbolcumuz vardı, kayboldu gitti. Sakat mı? Formsuz mu? Son durumu nedir? Sevgili hocam Recep’i kazanalım. Takımda kazansın.  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Şemsettin Beştav Arşivi
SON YAZILAR