Yapay Zekaya Sorduk "Konya'da ki en iyi etliekmekçi hangisidir"

Yapay Zekaya Sorduk "Konya'da ki en iyi etliekmekçi hangisidir"
Google'nın yapay zekası Bard ve OpenAi'nin yapay zeka robotu ChatGPT'ye sorduk Konya'da en iyi etliekmekçi hangisi ve kararlarını neye göre verdin?

bardd2222.webpGoogle tarafından geliştirilen Bard ve OpenAİ tarafından geliştirilen ChatGPT'nin sorulara verdiği cevaplar ise oldukça ilginç:

İşte Google'nın yapay zekası Bard'ın verdiği cevap:

Bana göre Konya'daki en iyi etliekmekçi Seyitoğlu Etliekmektir. Seyitoğlu Etliekmek, 1972 yılından beri Konya'da hizmet veren bir etliekmekcidir. Köklü bir geçmişe sahip olan Seyitoğlu Etliekmek, Konya'nın en iyi etliekmeklerinden birini yapıyor.

Seyitoğlu Etliekmek'in etliekmekleri, ince ve çıtır bir hamur üzerine, bol et ve soğan ile hazırlanıyor. Etliekmekler, odun ateşinde pişiriliyor ve bu sayede eşsiz bir lezzete kavuşuyor.

Seyitoğlu Etliekmek'in etliekmeklerinin yanı sıra, diğer yemekleri de oldukça lezzetli. Özellikle Konya mantısı ve Çiğköfte'si denemeye değer.

Seyitoğlu Etliekmek, Konya'nın merkezinde, Bedesten Çarşısı'nda bulunuyor.

Diğer iyi etliekmekçiler:

Hacı Baba Etliekmek
Paşa Etliekmek
Mevlana Etliekmek
Aşıklar Etliekmek
Konya Sofrası Etliekmek
Bu etliekmekçiler de Konya'da oldukça popüler ve lezzetli etliekmekler yapıyor.

Bu cevabını neye göre verdin? sorusuna Bard'ın cevabı ise:
Kararımı aşağıdaki kriterlere göre verdim:

Lezzet: Etliekmeklerin lezzeti, benim için en önemli kriterdir. Etliekmeklerin, eti lezzetli, soğanı bol ve hamuru ince ve çıtır olması gerekir.
Pişirme şekli: Etliekmeklerin odun ateşinde pişirilmesi, lezzetlerini artırır.
Diğer yemekler: Etliekmeklerin yanı sıra, diğer yemeklerin de lezzetli olması gerekir.
Popülerlik: Etliekmekçilerin popüler olması, onların lezzetli etliekmekler yaptığını gösterir.
Bu kriterlere göre yaptığım değerlendirme sonucunda, Seyitoğlu Etliekmek'in Konya'daki en iyi etliekmekçi olduğunu düşünüyorum.

Tabii ki, bu bir kişisel değerlendirmedir. Farklı insanlar farklı kriterlere göre değerlendirme yapabilirler. Bazı insanlar için, etliekmeklerin boyutu veya fiyatları daha önemli olabilir.

chatgpt.jpg

OpenAi'nin yapay zekası ChatGPT'nin verdiği cevaplar da oldukça ilginç:
ChatGPT:
Üzgünüm, bilgi tabanım Eylül 2021'e kadar güncel ve belirli restoranların veya işletmelerin en iyisi olduğunu söylemek için güncel bilgilere sahip değil. Ancak Konya'da en iyi etliekmekçiyi bulmak için yerel halkın önerilerini, çevrimiçi incelemeleri ve restoranların web sitelerini veya sosyal medya sayfalarını kontrol etmeniz faydalı olabilir. Ayrıca, Konya'da birçok geleneksel Türk mutfağı restoranı bulunmaktadır, bu nedenle farklı lezzetleri denemek için farklı yerlere göz atabilirsiniz.


ChatGPT ise bilmediğine bilmiyorum diyerek bizden artı puan kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum