Yapıcı eleştiriye açığız

Yapıcı eleştiriye açığız
Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, asıl amaçlarının Konyaspor’a oyuncu yetiştirmek olduğunu ifade ederken, 5 futbolcuya Süper Lig’den teklif olduğunu söyledi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor’un Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, son haftalarda artan eleştirilerle ilgili olarak, “Futbolun içinde olan şeyler, yapıcı olan her türlü eleştiriye açığız” dedi.

OYUNCULARA SÜPER LİG’DEN TALİP VAR

Asıl amaçlarının Konyaspor A takımına oyuncu yetiştirmek olduğunu yineleyen ve mevcut oyunculardan 5 tanesine Süper Lig’den talip olduğunu söyledi. Alper Avcı, “İyi bir oyuncu grubu yakaladık. Bizim amacımız A takımımız Konyaspor’a oyuncu yetiştirebilmek. Bu anlamda önemli mesafe aldık. Süper Lig’den ve TFF 1. Lig’den bazı oyuncularımızı takip edenler var” dedi.

‘HAZIRLADIĞIMIZ OYUNCULAR VAR’

“Konyaspor'umuz için şu anda hazırladığımız ve onlarında düşüncelerin olduğu bazı oyuncularımız var” diyen Alper Avcı, “Pilot takım uygulamasını hayata geçirdik ve bu anlamda ciddi çalışmalarımız var. Ama saha sonuçları istediğimiz gibi gitmiyor. Bundan bizde çok rahatsızız futbolcularımızda çok üzülüyor. Genç oyuncu grubunun olması genel anlamda üzerimizdeki baskıyı artırıyor. Ama bunları aşacağız zamanla. Sakaryaspor karşısında alacağımız galibiyetle bunları geride bırakacağımıza inanıyorum, o zaman özgüvenimiz yerine gelecek” ifadelerini kullandı.

‘ELEŞTİRİLERE AÇIĞIZ’

Kötü gidişattan kaynaklı olarak eleştirildiklerini hatırlatan Alper Avcı, her türlü yapıcı eleştiriye açık olduklarını ifade ederek, “Son haftalarda kötü sonuçlar alıyoruz. Bu doğru. İnsanların bizden beklentilerinin olması ve bu anlamda eleştirilerin olması çok normal... Bizler de zaten yapıcı olan her türlü eleştiriye açığız” diye konuştu.

‘GALİP GELMEK İSTİYORUZ’

Bu hafta sonu iç sahada oynanacak Sakaryaspor maçını kazanmak istediklerini söyleyen Alper Avcı, “Ligin güçlü ekiplerinden olan Sakaryaspor’u konuk edeceğiz. Geride kalan 8 haftalık süreçte alamadığımız galibiyeti bu hafta almak istiyoruz. Hazırlıklarımızı bunun için yapacağız ve sahaya kazanmak için çıkacağız. Camiamızdan da bu maçta destek bekliyoruz” dedi. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.