YARA SARACAKLAR

YARA SARACAKLAR
Anadolu Selçukspor, Spor Toto 2. Lig’in 15. haftasında bugün Sivas Belediyespor’a konuk olacak. Yeşil-beyazlılar, zorlu deplasmandan galip dönerek geçtiğimiz haftaki Kocaeli Birlikspor mağlubiyetini telafi etmek istiyor

Ligde geçtiğimiz hafta Kocaeli Birlikspor’a sahasında kaybederek 3 maçlık galibiyet serisi sona eren Anadolu Selçukspor, Sivas Belediyespor maçını kazanarak mağlubiyeti unutturma peşinde. Yeşil-beyazlılar için en kötü ihtimal 1 puan. Bugün 13.00’da Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadeleyi İstanbul bölgesinden Burak Taşkınsoy yönetecek. Taşkınsoy’un yardımcılıklarını Mustafa Cüneyd Çalışkan ve Alper Uslu yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Cihan Ataş.

 

SERİYİ KOCAELİ BOZDU

 

Anadolu Selçukspor, geçtiğimiz hafta Kocaeli Birlikspor’a mağlup olana kadar 3 maçlık galibiyet serisi yakalamıştı. 10. hafta evinde Fethiyespor’a mağlup olduktan sonra sırasıyla Karagümrük, Bucaspor ve Ofspor’u mağlup eden temsilcimiz, Kocaeli Birlikspor mağlubiyetiyle bu seriyi sonlandırmıştı. Yavru Kartal, şimdi yeni bir galibiyet serisi yakalamak için Sivas Belediyespor deplasmanında 3 puan arayacak. Son 2 deplasmanından galibiyetle ayrılan Anadolu Selçukspor, bu seriyi de devam ettirmek istiyor.

 

1-0 SERİSİ

 

Anadolu Selçukspor, son maçlarda 1-0’a abone oldu. Yeşil-beyazlıların son 6 karşılaşması 1-0 sona erdi. Temsilcimiz bunların üçünü kazanırken, üçünü de kaybetti. 9. hafta Keçiörengücü’ne, 10. hafta da Fethiyespor’a kaybeden Anadolu Selçukspor, sonraki 3 maçta sırasıyla Karagümrükspor, Bucaspor ve Ofspor’u sahadan eli boş gönderdi. Yeşil-beyazlılar geçtiğimiz hafta Kocaeli Birlikspor’a yine aynı skorla kaybetti.

 

AMED ÇELMESİ

 

Anadolu Selçukspor’un rakibi Sivas Belediyespor da galibiyet serisini geçtiğimiz hafta sonlandırdı. 9. hafta Kocaeli Birlikspor’a kaybettikten sonra evinde Erzurumspor ile berabere kalan Sivas temsilcisi, sonraki 3 maçta Pendikspor, Hacettepe ve Kahramanmaraşspor’u mağlup ederek 4 maçlık yenilmezlik serisi yakalamıştı. Sivas Belediyespor’un bu serisi geçtiğimiz hafta lider Amed Sportif karşısında son buldu. Sivas’ın yeşil-beyazlı takımı, güçlü rakibine deplasmanda 2-1 mağlup oldu. (Emre Tanrıver)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.