Yaralandığı Cizre'ye gönüllü olarak döndü

Yaralandığı Cizre'ye gönüllü olarak döndü
Şırnak'ın Cizre ilçesinde düzenlenen operasyonda başına ve gözüne şarapnel isabet etmesi sonucu yaralanan özel harekat polisi, tedavisinin ardından gönüllü olarak gittiği görev yerine dönüş yaptı

ISPARTA (AA) - Şırnak'ın Cizre ilçesinde düzenlenen operasyonda başına ve gözüne şarapnel isabet etmesi sonucu yaralanan özel harekat polisi, tedavisinin ardından gönüllü olarak gittiği görev yerine döndü.

Isparta Emniyet Müdürlüğünde görevli özel harekat polisi D.K, geçen yılın kasım ayında gönüllü olarak terörle mücadele için Şırnak'ın Cizre ilçesine gitti.

Bölgede 30 Kasım'da düzenlenen operasyonda gözü ve başına şarapnel isabet ederek yaralanan polis memuru, bölgedeki ilk tedavisinin ardından SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma Uygulama Hastanesine sevk edildi. Isparta Emniyet Müdürü Halil Altan ve hastane yetkililerinin yakından ilgilendiği D.K, yaklaşık 3 ay süren tedavisinin ardından taburcu oldu.

Terörle mücadele eden bölgedeki arkadaşlarını yalnız bırakmak istemeyen D.K, Isparta Emniyet Müdürlüğüne verdiği dilekçede tekrar Cizre'de yürütülen operasyonlara gönüllü olarak gitmek istediğini belirterek, bölgede yeniden görevlendirilmeyi talep etti.

Emniyet Genel Müdürlüğünce talebin uygun görülmesi üzerine D.K, Şırnak'ın Cizre ilçesinde göreve başladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.