Yaralı öğrenci "darbedilmiş"

Yaralı öğrenci "darbedilmiş"
Ankara'daki terör saldırısının olduğu günün ertesinde Adalet Bakanlığı bahçesinde bulunan öğrencinin, darp sonucu yaralandığı bildirildi- Öğrencinin, terör saldırısının olduğu sırada, reyon görevlisi olarak çalıştığı Gaziosmanpaşa'daki markette bulunduğu

ANKARA (AA) - Başkent'teki terör saldırısından bir gün sonra Adalet Bakanlığı ek binasının bahçesinde bulunan öğrencinin terör saldırısı nedeniyle değil darp sonucunda yaralandığı bildirildi.

Sağlık Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, saldırının ertesi günü Adalet Bakanlığı personeli tarafından ek binanın bahçesinde yaralı halde bulunan ve Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Gürsel'in ilk anda patlama nedeniyle yaralanmış olabileceğinin değerlendirildiği ancak tetkikler sonrasında vücudundaki izlerin "darp sonucu" oluştuğu kaydedildi.

Gaziosmanpaşa'daki bir markette reyon görevlisi olarak yarı zamanlı çalışan Hasan Gürsel'in müdürü Ferhat Ulukapalı AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gürsel'in patlamanın yaşandığı saatte mağazada olduğunu söyledi.

Ulukapalı, "Saat 22.03'te mağazamızdan ayrıldı. Arkadaşları da Kızılay yönüne otobüse bindiğini görmüşler ama nereye kadar gittiğini kimse bilmiyor. Yaklaşık 2,5 aydır bizde çalışıyor reyonda. Ailesi de kendisine ulaşamayınca patlamada orada olduğunu ve başına bir şey gelebileceğinden şüphelenmişler. Biz de sabah öğrendik. Kendisi de Kızılay'a kadar gittiğini hatırlıyor sonrası yok..." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.