Yarışmacının verdiği yanıt herkesi kızdırdı

Yarışmacının verdiği yanıt herkesi kızdırdı
Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına kundura gösterisiyle katılan yarışmacı Ümit Gündük'ün oylama sırasında sarf ettiği sözler, Acun Ilıcalıyı kızdırdı.

TV 8'de yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına kundura gösterisiyle katılan yarışmacı Ümit Gündük, sıra oylamaya geldiğinde sarf ettiği sözlerle stüdyodakileri şaşırttı. Survivor'a katılmayı fazla istediğini söyleyerek gözyaşı döken ve Yetenek Sizsiniz Türkiye de Acun Ilıcalı'ya sesini duyurmak için katıldığını belirten Gündük, 'Ben çocuğumun olmasını fazla istiyorum fakat bana bir tercih yap deselerdi, Survivor'a katılmayı çocuğum olmasına tercih ederim' diye söyledi.

''ALLAH SANA ONLARI YAŞATMASIN''

Bu sözler üzerine Acun Ilıcalı, Gündük'e 'Belli ki sen hayatında fazla devasa acılar yaşamamışsın, dünyada senin Survivor isteğinden fazla daha devasa acılar mevcut. Allah sana onları yaşatmasın' diyerek tepki gösterdi. Acun ılıcalı gösterdiği tepkiye karşın Ümit Gündük'ü Survivor elemelerine çağıracağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.