Yaşlılar haftası

Yaşlılar haftası
ANKARA (AA) - Polatlı Kent Konseyi ile Polatlı Berberler ve Kuaförler Odası yaşlılar haftası nedeniyle Polatlı Huzurevinde kalan yaşlıların kişisel bakımını...

ANKARA (AA) - Polatlı Kent Konseyi ile Polatlı Berberler ve Kuaförler Odası yaşlılar haftası nedeniyle Polatlı Huzurevinde kalan yaşlıların kişisel bakımını yaptı.

Kent konseyi başkanı Serpil Öztürk ve berberler ve kuaförler odası başkanı Mesut Bastı beraberlerindeki kuaförlerle, huzurevini ziyaret ederek yaşlılara kuaför hizmeti verdi.

Polatlı Kent Konseyi Başkanı Serpil Öztürk, yaşlıların mutluluğuna ortak olmak ve onlara destek vermek amacıyla 15 bayan kuaförü ile 7 erkek berberin yaşlılara ücretsiz hizmet verdiğini belirtti.

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mesut Bastı da yaşlıların yılın sadece belli döneminde değil her zaman hatırlanması ve ihtiyaçlarının karşılanması gerektiğini ifade etti.

Bastı, "Bizler yaşlılarımızı önemsiyoruz. Bu kapsamda bugün huzurevinin erkek sakinlerine saç-sakal tıraşı, kadınlara kuaför hizmeti ile el, yüz, saç bakımlarını yaptık. Odamız üyelerine ve bu organizasyona önayak olanlara teşekkür ediyorum." dedi.

Huzurevi sakinleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek kuaför ve berberlere teşekkür etti.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.