Yaşlılar Haftası

Yaşlılar Haftası
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Kırşehir Huzurevini ziyaret etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Kırşehir Huzurevini ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Şentürk ve eşi Sevim Şentürk, huzurevi ziyaretinde yaşlıları dinleyerek sohbet etti.

Ziyarette konuşan Vali Şentürk, bu tür ziyaretleri sık sık yaparak yaşlıları mutlu etmeyi amaçladıklarını belirtti. Onların sorunlarını dinleyerek çözümler üretmek adına önemli çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Şentürk, şunları kaydetti:

"Devletimiz yaşlılarımıza ilgiyle yaklaşıp onların kolay ve sorunsuz bir hayat sürdürmeleri için her türlü desteği vermektedir. Bizler de onları yalnız bırakmayarak bu özel günlerinde ziyaret ettik. Onlara mutlu ve huzurlu bir yaşam sunmak tek temennimiz. Bizden tek istekleri onları unutmayıp, sadece özel günlerde değil diğer bütün normal günlerde de ziyaret etmemiz. Onlar, bizleri büyük fedakarlıklarla büyüterek geleceğe hazırladılar. Geldiğimiz noktada onlara çok şeyler borçluyuz. Bizlere gönül kapılarını sonuna kadar açmalarından dolayı onlara minnettarız. Huzurevi sakinlerimizin ve bütün yaşlılarımızın haftasını kutluyorum."

Huzurevi sakinleri de Yaşlılar Haftası'nda kendilerini yalnız bırakmayarak ziyaret eden Vali Şentürk ve eşine teşekkür etti. Vali Şentürk, ziyaretin sonunda huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler vererek gönüllerini aldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.