Yasmin Levy müzikseverlerle buluştu

Yasmin Levy müzikseverlerle buluştu
Zorlu PSM'de düzenlenen konserde Yasmin Levy'ye, Taksim Trio grubu eşlik etti

İSTANBUL (AA) - "Acıyı güzelleştiren kadın" olarak bilinen Yasmin Levy, "Good Music in Town" konserleri kapsamında İstanbul'da müzikseverlerle buluştu.

"IEG Live" ve "Piu Entertainment" iş birliğiyle Zorlu PSM'de düzenlenen konserde Yasmin Levy'ye, Taksim Trio grubu eşlik etti.

Yasmin Levy, Türkiye'de yaşanan terör saldırıları dolayısıyla birçok kişinin, Türkiye'de konser vermemesini söylediğini aktardı. Türkçe olarak "Ben buradayım" diyen sanatçı, "Burada olmak benim için önemli ve şunu da söylemek isterim ki, korkunun bizi kontrol etmesine izin vermeyelim." şeklinde konuştu.

Türk dinleyicilerini çok özlediğini belirten Levy, "Türkiye'ye gelmeyi çok seviyorum çünkü burası benim ikinci evim. Her defasında çok heyecanlanıyorum buraya geleceğim için." ifadesini kullandı.

Latin, İspanyol flamenkosu ve Sefarad müziği gibi türleri harmanlayan sanatçının, şarkılarında Türk ezgilerine yer vermesi dikkat çekti.


- Orhan Gencebay'ın şarkısını söyledi

Kudüs doğumlu, 41 yaşındaki şarkıcı, "Adio Kerida", "Uno Noche Mas", "La Alegria" ve "Cada Dia" gibi çok bilinen şarkılarını seslendirdi.

Levy, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Attila Özdemiroğlu'nun "Firuze" ve Orhan Gencebay'ın "Dil Yarası" şarkısını, Taksim Trio grubuyla birlikte söyledi.

"Acıyı güzelleştiren kadın" olarak bilinen Yasmin Levy'ye sahnede gitar, viyolonsel, piyano, perküsyon, klarnet ve davul enstrümanları eşlik etti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.