Yatırımcılara çağrı

Yatırımcılara çağrı
Erdoğan, "Tüm yatırımcılarımız, sakın yatırımlarınızı askıya almayın, aynı kararlılıkla yolunuza devam edin. Devlet olarak biz de devletin altyapı, üstyapı yatırımlarında asla ara vermeyeceğiz." dedi.
Demokratikleşme sürecimizin hızlandırılmasını teminat altına alma adımıdır'

Olağanüstü Hal ilanıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu:

"Tabii burada istismarı yapılan bir konu daha var. Nedir o, 'ekonomi çöker.' Ekonomi çökmez. Şu anda idarede hükümetimiz var. Silahlı Kuvvetler falan hepsi kendi görevleri ne ise o görevinin başında. Aynı şekilde polisimiz görevinin başında. Peki anormal olan ne? Hükümet, aynı görevini yapacak, tam aksine bir de valiliklerin görevleri artacağı gibi valilerin bu noktadaki gücü daha da artacaktır ve tasarruf alanları valilerimizin daha da artacak ve böylece illerimizde de inşallah ekonomik çalışmalardaki, müteşebbisimizin çalışmalarındaki süreç daha da hızlandırılacaktır." 

"(Olağanüstü hal) Demokratikleşme sürecimizin hızlandırılmasını teminat altına alma adımıdır" diyen Erdoğan, "Süratle yasaların çıkarılması ve bu yasalarla birlikte inşallah parlamentomuzun şu süreci işletmesi ve bir an önce bu Fetullahçı Terör Örgütü ve diğer terör örgütlerinden bu kurumlarımızı, devletimizin kurumlarını temizleme operasyonunun hızlandırılması olayıdır." şeklinde konuştu.

Erdoğan, "Olağanüstü hal ilan edildi diye bazı ürünlerin satılmasında yüksek fiyat uygulamasına girenlere sesleniyorum; eğer böyle bir yanlış teşebbüsün içinde olanlar olursa, bilsinler ki bunların tepesine devletimiz de biner, hükümetimiz de biner." dedi.

Yatırımcılara çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm yatırımcılarımız, sakın yatırımlarınızı askıya almayın, aynı kararlılıkla yolunuza devam edin. Devlet olarak biz de devletin altyapı, üstyapı yatırımlarında asla ara vermeyeceğiz." dedi.

Finans sektörüne seslenen Erdoğan, şunları söyledi:

"Bakın siz de lütfen faizlerinizi düşürün. Bu millete, vatana eğer hizmet verecekseniz düşürün, biraz az kazanın. Yatırımcı, sizin vereceğiniz bu ucuz krediyle bu ülkede çok daha farklı adımları atabilsin."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.