Yatırımlar Konya'nın marka değerini artırıyor

Yatırımlar Konya'nın marka değerini artırıyor
Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü, Konya Organize Sanayi Bölgesi 4. Genişleme Alanı’nda üretime başlayan Sector Tarım A.Ş.’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Sector Tarım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Kunduracı, Başkan Yardımcısı Fatih Kocaman ve Genel Müdür Süleyman Terlemez’den fabrika ile ilgili bilgiler alan Başkan Kütükcü, ortaklık kültürüne dikkat çekerek, “Bu üç kardeşimizin ortak akılda buluşarak Konya’ya böylesine güzel bir tesis kazandırması ortaklık kültürünün yaşatılması açısından da önemli bir örnek. İnşallah bu tesis bu birlik ve beraberlikle daha güzel işlere imza atar” şeklinde konuştu.

“YATIRIM İŞTAHI DEVAM EDİYOR”
Konya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki gelişmelerle ilgili bilgiler de veren Başkan Kütükcü, bölgenin sanayicilerin yatırımlarıyla hızla büyüdüğüne, 4. Genişleme Alanında tahsis edilen 105 sanayi parselinden 39’unda çok kısa bir süre içerisinde üretimin başladığına dikkat çekti. Kütükcü, ziyarette Konya’nın yatırım iştahının devam etmesinin kendilerini son derece memnun ettiğini de ifade ederek, 5. Genişleme Alanını yatırıma açma çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

“YENİ YATIRIMLA BİRLİKTE YENİ UFUKLARA”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sector Tarım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Kunduracı ise, tesisin yapım sürecini ve hedeflerini anlattı. Sector tarımın 15 yıldır Konya’da hizmet verdiğini belirten Kunduracı, KOS’ta yaptıkları yeni yatırımlarla birlikte yeni ufuklara açılmayı hedeflediklerini vurguladı.
“Tesisimizde bitki besleme üzerine her türlü şey üretilecek” diyen Kunduracı, “Yıllık 9 bin 600 ton katı bitki ve 8 bin 400 ton sıvı bitki besleme üretimi kapasitesine sahip olan akıllı üretim tesisimiz, el değmeden tam otomatik sistem ile üretim yapıyor. Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler ve Avrupa ülkelerine ihracat yapıyoruz. İnşallah ihracat pazarlarımızı daha da geliştireceğiz” ifadelerini kullandı.
Kunduracı, ayrıca yatırım sürecinde kendilerine destek veren Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’ne de teşekkür etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.