Yaya geçidinde feci kaza: Önce motosiklet ardından araba vurdu

Yaya geçidinde feci kaza: Önce motosiklet ardından araba vurdu
Büyükçekmece'de 36 yaşındaki kadına yaya geçidinde önce motosiklet ardından araba çarptı.

Büyükçekmece'de 36 yaşındaki kadına yaya geçidinde önce motosiklet ardından araba çarptı. 9 gün yoğun bakımda tutulsn kadın kendine gelirken, iki sürücünün de olay sonrası "işim var" diyerek gittiği öğrenildi. Yaşanan kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, 20 Ocak gecesi Muratçeşme Yunus Emre 2 Caddesi üzerinde oldu. Edinilen bilgilere göre Zeynep Çakır (36) yaya geçidinde karşıdan karşıya geçerken beklemeden duran önce motosikletli kurye sonrasında arkasından gelen araba çarptı. Çarpmanın etkisi ile Çakır yere düşüp kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Kafası kanayan kadına olay yerine yakın yerde fırını olan akrabası ve etraftaki vatandaşlar yardım etti. İhbar üzerine yardıma gelen ambulansa iyi olduğunu söyleyerek binmek istemeyen Çakır kafasındaki kanama devam edince hastaneye gitti. Hastane de Zeynep Çakır'a beyin kanaması yaşadığını söylenerek yoğun bakıma alındı. 9 gün yoğun bakımda kalan Çakır sağlığına kavuşarak taburcu edilirken ailesi ile olay anına ilişkin görüntülerle birlikte kaza sonrası ortadan kaybolan araç sürücüsü kadından ve motosiklet sürücüsünden şikayetçi oldu.

Yaşanan anları anlatan Zeynep Çakır'ın kardeşi Bayram Çakır, "Hem motor hem araba çarpıyor. Biz ertesi gün esnaf komşularımızdan görüntüleri alıp izledikten sonra fark ediyoruz. Görüntüleri izledikten sonra bende şaşırdım inanamadım. Çalışamadım günlerce şikayet ettik polise. Sürücülerin haberi yok şu anda araştırılıyor sürücüler. Hala ortada yok. 9-10 gün kardeşim hastanede yattı. Kafa tası çatlak, beyin kanaması geçirdi" dedi.

YOLU AÇIN ACELEM VAR GİTMEM GEREKİYOR

Kardeşinin hastaneden taburcu olduğunu ifade eden Çakır, " Burası yaya geçidi burada beyaz çizgiler bulunuyor. Kanununlar bunu belirlemiş. Vuran kişi de kadın, burada yerde bir kadın baygın şekilde yatıyor burada insan bir bakar yardım eder. "Yolu açın acelem var gitmem lazım" demiş kadın. Motokurye de "siparişim var gitmem lazım" demiş. Görüntülerde hem araba vuruyor hem motor vuruyor. Şikayetçiyiz" diye konuştu.

GÜVENLİK KAMERASI TARAFINDAN KAYDEDİLDİ

Meydana gelen kaza anı ise etrafta olan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Zeynep Çakır'ın yaya geçidini kullanarak karşıya geçmesi ve önce motosikletin sonrasında arkasından gelen aracın çarpması yer alıyor. Görüntülerin devamında ise vatandaşların yardıma koşması birkaç dakika sonrasında ise araç ve motosiklet sürücüsünün olay yerinden gitmeleri yer aldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.