Yayla Ailesinin acı günü!

Yayla Ailesinin acı günü!
Konya-Antalya karayolunda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet Akif Yayla (34) ile kızı Sıdıka Zümra Yayla (9) son yolculuklarına uğurlandı.

Konya-Antalya karayolu Yarpuz Mahallesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet Akif Yayla (34) ile kızı Sıdıka Zümra Yayla (9) son yolculuklarına uğurlandı. Baba ile kızının cenaze namazı öğle namazını müteakip Musalla Mezarlığında kılındı. Cenazeye Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Mehmet Akif Yayla ile kızı Sıdıka Zümra'nın cenazeleri kılınan cenaze namazının ardından dualarla toprağa verildi. Oğlu ve torununu kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşayan Türk Anadolu Vakfı Başkanı ve Atiker Konyaspor'un eski başkanlarından Mustafa Yayla, taziyeleri kabul etti. PUSULA Yayın Grubu olarak Yayla ailesine başsağlığı diliyoruz.(Muhammed Esad Çağla)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.