"Yaza Merhaba Tasarım Ve Alışveriş Festivali" Başladı

"Yaza Merhaba Tasarım Ve Alışveriş Festivali" Başladı
İSTANBUL (AA) - Farklı kategorilerdeki markaların yer aldığı "Yaza Merhaba Tasarım ve Alışveriş Festivali" başladı. Raffles Otel'de düzenlenen etkinliğe...

İSTANBUL (AA) - Farklı kategorilerdeki markaların yer aldığı "Yaza Merhaba Tasarım ve Alışveriş Festivali" başladı.

Raffles Otel'de düzenlenen etkinliğe katılan kadınlar, ürünleri inceleme fırsatı bulurken, diyetisyen ve yaşam koçları tarafından sağlıklı yaşam ve zinde kalmanın sırları anlatıldı.

Etkinlik temsilcisi Sevda Kaya AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaz aylarının yaklaştığı bugünlerde kadınlara yeni trendleri tanıtmayı amaçladıklarını belirterek, konuklara aynı zamanda dekorasyon ve sağlıklı beslenme konularında bilgi verdiklerini kaydetti.

Stand sahiplerinden Pelin Dilsiz, bu sezon siyah beyazın çok fazla görüleceğini ifade ederek, "Çok sade kıyafetler ya da ihtişamlı kıyafetler olacak. Hangisi tarzınıza uygunsa onu tercih edebilirsiniz. Bu sezon en çok elbise grupları ön planda olacak, kadınlar pratik gün içinde kullanabilecekleri elbiseleri tercih edebilir. Ayrıca yetmişlerin çiçek desenleri de dolabımıza renk katacak." dedi.

Takı tasarımcısı Arzu Demir ise yaz sezonunun en gözde modellerinden bahsederek şunları aktardı:

"Yaz sezonuna renkli hazırlandık broşlarımız çok iddialı. Renkli dolamalı deri bileklikler trend olacak. Güneşin yüzünü göstermesiyle beraber doğal taşlar ön planda olacak. Bu sene mercanlar, turkuvazlar, limon küfü ve nar çiçeğini çok fazla göreceğiz. Kadınlar bu sene takıları üst üste takabilirler trend bu yönde olacak."

Dj performansıyla konukların eğlenceli dakikalar yaşadığı festival, gün boyu yapılan sürprizler ve kermesle devam etti.





Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.