Yazarlar öğrencilerle buluştu

Yazarlar öğrencilerle buluştu
Konya’nın Akşehir ilçesinde, “Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor” ismiyle düzenlenen proje kapsamında Yazar Serkan Şengül ve Şiirsel Taş öğrencilerle buluştu.

Akşehir İlçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü; Akşehir Kaymakamlığı, Akşehir Belediyesi, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Center Yayınevi işbirliği ile 'Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor' ismiyle düzenlenen proje kapsamında okullarda düzenlenen etkinliklerle, öğrenciler ile yazar buluşmaları sürüyor. Proje kapsamında Yazar Serkan Şengül; Akşehir Hacı Sıddıka Baysal Fen Lisesi’nde, Yazar Şiirsel Taş ise Atatürk Ortaokulu’ndaki etkinlikte öğrencilerle buluştu.

Yazar Serkan Şengül, öğrencilerle başarılı olmak için yapılması gerekenleri konu alan bir söyleşi gerçekleştirdi. Öğrencilerin büyük bir dikkatle dinlediği Şengül, hedef belirleyerek şimdiden o hedefe doğru çalışılması hakkında çeşitli hikayelerle desteklediği bir sunum yaptı.
Yazar Şiirsel Taş ise Atatürk Ortaokulu’ndaki etkinlikte öğrencilere ortak yaşam noktası hakkında bilgiler vererek, insanların ve tüm canlıların ortak yaşam noktasında yaşadıklarını ve bu ortamın tüm canlıların yaşam alanı olduğuna dikkat çekerek bu alanın korunması noktasında yapılması gerekenleri anlattı. Yazar Serkan Şengül ve Yazar Şiirsel Taş söyleşilerinin sonunda öğrencilere kitaplarını da imzaladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.