YDG-H'nin Şanlıurfa sorumlularının yakalanması

YDG-H'nin Şanlıurfa sorumlularının yakalanması
Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 zanlı, sağlık kontrolünden geçirildi

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da yakalanan terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'nin Şanlıurfa sorumlusu 2 kişi adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanan terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'nin Şanlıurfa sorumlusu olduğu belirlenen O.Ç. ve M.S'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, daha sonra geniş güvenlik önlemleri altında Viranşehir Adliyesine gönderildi.

Viranşehir ilçesinde, dün PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'nin Şanlıurfa sorumlusu olduğu belirlenen 2 kişi yakalanmıştı. Zanlıların otomobilindeki aramada ele geçirilen hafıza kartında, terör örgütünün bölge listesi, eylem yapılacak kamu binalarının krokileri ve örgüt yönetiminin yapılmasını istediği eylemlerin listesi ele geçirilmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.