Murat Dönmez

Murat Dönmez

Yenemiyorsan yenilmemek de önemli...

Yenemiyorsan yenilmemek de önemli...

Fenerbahçe maçı ile başlayan 6 haftalık periyotta Konyaspor bu 6 haftanın hem puan hem de taraftar açısından (ki taraftarlarımız bu sezonunun başından buyana seyirci rekorunu kırıyor) en iyi performansı gösteren takım ve taraftar oldu.

Gaziantep maçını Kamil Ocak Stadyumu’nda izledim.  Maça 45 dakika kala yerimizi aldığımızda ayıp olmasa tek tek taraftarları sayacaktım. 500'e yakın bir taraftar topluluğu vardı ve maçın da başlamasına 45 dakika. Maç saatini bekledik, gele gele ben söyleyeyim yaklaşık 2 bin, siz deyin 2.500 taraftarla Süper lig maçı tamamlandı.

Passoligi, takımların performansları üst üste toplandığında dahi bu taraftar sayısı ne yazık ki yakışmıyor-ki Gaziantepspor'un ateşli  grupları vardı-

Neyse gelelim maça.

İlk yarıda oyun kontrolü Gaziantepspor'da gibi görünse de Konyaspor, deplasmanda nasıl oynanması gerektiği gibi sahaya yayıldı. Ancak köşe atışından gelen golde 4-5 haftadır oynamayan Selim ve Kokoloviç'in tedirginliğinden ağlara giden gol, Konyaspor'u asla rahatsız etmedi.  2. yarı Hasan Kabze'nin oyuna girmesiyle birlikte öne doğru daha fazla hamle yapan Konyaspor aradığı golü bulduktan sonra daha da rahatladı.

Maçın sonucu aslında beraberlikti. Maçta böyle bitti zaten.

Gaziantepspor ligi 7. sırada tamamlayıp,  Avrupa cezasını tamamlamak istiyor. Gün boyu Gaziantep'te kiminle konuştuysak söylediği buydu. Takımlarının geleceğinden umutlu değiller. Ancak yakalanan bu fırsatı da ganimete çevirmek istediklerini söylediler hep.

Karşılıklı atılan gollerle birer puanı paylaşan her iki takımda, rakiplerine göre en rahat takımlar.

Kalan haftalarda ilk 3 ve son 3 takımların mücadelesine sahne olacak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Murat Dönmez Arşivi
SON YAZILAR