Yengenin ikinci denemesi de başarısız

Yengenin ikinci denemesi de başarısız
Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'nun tüp bebek denemesi başarısız oldu...

Ünlü futbolcu Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, doğal yollardan hamile kalamayınca tüp bebek tedavisine başvurdu. Fakat Cabau'nun iki denemesi de başarısızlıkla sonuçlandı.

Günaydın'ın haberine göre; Wesley Sneijder ile eşiYolanthe Cabau'nun çocuk sahibi olacağı haberi, geçen aydan beri magazin basınının gündeminden düşmüyor. İlk kez kasım ayının sonuna doğru Cabau'nun hamile olduğu yazıldı. Ünlü çift, normal yolla çocuk sahibi olamıyormuş; onun için de bir tüp bebek merkezine gidiyorlarmış. Cabau, üç ay önce Anadolu Yakası'ndaki bir hastanenin tüp bebek merkezine gitmiş ve hamile kalmak için ilk adımı atmış. Ancak ilk denemede başarılı olamayan Cabau, bir ay ara verip tekrar denemiş. Ne yazık ki, ikincisinde yine anne olma hevesi kursağında kalmış. Çiftin vazgeçmeye niyeti olmadığını ve kısa bir süre sonra tekrar deneyecekleri söyleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.