YENİ BİR BAŞLANGIÇ

YENİ BİR BAŞLANGIÇ
Hafta içerisinde kan değişikliğine giderek Cenk Özcan ile yollarını ayıran Anadolu Selçukspor, yardımcısı Alper Avcı yönetiminde ilk çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Pazar günü deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor ile karşılaşacak yeşil-beyazlılar bu maçla birlikte yeni bir başlangıç yapma hedefinde .Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta hareketli günler yaşayan Anadolu Selçukspor’da çıkışa geçmenin hesapları yapılıyor. Son 5 haftada puan yüzü görmeyen yeşil-beyazlı ekip, yaşanan sıkıntıları bir an önce giderip yeni bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Üst üste alınan sonuçların ardından kan değişikliğine gitme kararı alan ve teknik direktör Cenk Özcan ile yollarını ayıran Anadolu Selçukspor, bundan sonraki süreçte yardımcı Alper Avcı ile devam edecek. Daha önce Süper Lig tecrübesi olan Avcı, takıma yeni bir heyecan katarak oynanacak kritik Tepecik maçı öncesi moral veriyor. Düşme hattı ile arasında sadece 4 puan fark bulunan yavru kartal, bu korkuyu yaşamadan galibiyet serisi yakalayıp yoluna devam etme amacında.

BELİRLEYİCİ OLACAK

Yeşil-beyazlı ekip için bu hafta sonu deplasmanda oynanacak Büyükçekmece Tepecikspor maçı çok büyük bir öneme sahip. Alınan kötü sonuçların ardından birden kendisini düşme hattına yakın bir pozisyonda bulan temsilcimiz, bu duruma bir çözüm bulma arayışında. Pazar günü sondan bir üst sırada olan rakibini mağlup edip çıkışını bu maçla başlatmak isteyen Anadolu Selçukspor, tüm konsantrasyonunu bu maça çevirdi.

TOPLANTI YAPILDI

Anadolu Selçukspor diğer yandan Büyükçekmece Tepecikspor maçının hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Tatlıcak Mehmet Tevfik Lav Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi takımın yeni teknik sorumlusu Mustafa Alper Avcı, ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Genç teknik adam yeşil-beyazlı futbolcular ile bir toplantı yaparak başarılı olmak istediklerini söyledi. Avcı, daha sonra yardımcı antrenörler idaresinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdü. (Seda Erciş)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.