Yeni Ford Focus Türkiye'de

Yeni Ford Focus Türkiye'de
Ford'un küresel ölçekte en çok satılan modeli olmasının yanı sıra dünyanın en çok satılan otomobili unvanını koruyan Ford Focus'un yeni nesli Türkiye de pazara sunuldu.

Ford'un yeni tasarım diliyle yenilenen Focus, sedan, hatchback ve station wagon gövde seçeneklerinde 1.0 litreden 1.6 litreye uzanan, benzinli ve dizel motor opsiyonlarıyla müşterilere sunulacak. Güvenlik ve konfor teknolojileri artırılan Focus'un iç mekanında da daha pratik kullanım özellikleri bulunuyor. Yeni Ford Focus, 52 bin 400 liradan başlayan fiyatlarla Ford bayilerinde satışta olacak.

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, yeni Ford Focus'un lansmanında, 2014'ü "ticari araç yılı" ilan ettiklerini hatırlatarak, 2015'i de "otomobil yılı" olarak adlandırdıklarını ve bu stratejiyi ilk olarak yeni Focus'la başlattıklarını ifade etti.

Yenigün, 2011 yılından bu yana vadettikleri tüm ticari araç yatırımlarını tamamladıklarını ve son 2 yıldır ticari ürün gamlarını tamamen yenilediklerini belirterek, 2014'ün kendileri için hareketli bir yıl olduğunu söyledi.

Yeni Transit, Transit Courier, Tourneo Courier ve Connect modellerini devreye aldıkları 2014'te aynı zamanda tüm dünya için Courier modellerini üretecek Yeniköy Fabrikası'nın açılışını gerçekleştirdiklerini anlatan Yenigün, "Hannover Fuarı'nda sergilenen Transit kamyonet versiyonlarıyla model serisini genişlettiğimiz 2014 yılı 'ticari araç yılı' unvanını fazlasıyla hak etti. Yatırımlarımızı planladığımız üzere zamanında gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşarken, bugün Ford Otosan'ın geliştirdiği ürün ve mühendislik hizmetlerini tüm dünyaya ihraç ediyoruz. Ford Otosan'ın 10 yıllık geleceğine güvenle bakmamızı sağlayan bu yatırımlarımızla Türkiye'nin ticari gücü olmaya ve sürdürülebilir bir şekilde büyümeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Haydar Yenigün, 2015 yılının da aynı derecede heyecan verici geçeceğine belirterek, şunları kaydetti: 

"2015 yılında ise otomobil yeniliklerine ağırlık vereceğiz. Ford'un global tasarım diline göre yenilenmiş modellerinin yanı sıra yeni modellerle otomobil ürün gamımızı genişletiyoruz. 2015, Ford'un 'otomobil yılı' olacak. 2014'ün sonu itibariyle Focus'la başlattığımız bu önemli değişimden güç alarak, önümüzdeki yıl yepyeni otomobillerimizle müşterilerimize ulaşmayı hedefliyoruz. Mustang, Yeni Mondeo, C-MAX, Grand C-MAX ve S-MAX gibi modellerle otomobil pazarındaki hedeflerimizi yüksek tutuyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.