Yeni iPad ve iMac yarın tanıtılıyor

Yeni iPad ve iMac yarın tanıtılıyor
Eylül ayında yeni iPhone modelini tanıtan Apple, yarın da yeni iPad ve iMac modellerini yapacağı basın toplantısı ile tanıtacak. Yeni modeller hangi özelliklere sahip olacak?

Apple , 16 Ekim’de yapılacak olan lansmanında  yeni  iPad Air 2, Retina iMac, OS X ve  yeni Apple TV’yi tanıtması bekleniyor. Apple hayranları bu lansmanı dört gözle bekliyor. 

Bu sene tanıtılacak olan iPad Air 2 modelinin bir yıl önceki yıl çıkana kıyasla daha ince olması bekleniyor. Ayrıcı bu modelde retina ekran özelliğinin de kullanılmış olduğu söylentiler arasında  yer alıyor . 

Yeni modelin  ekran büyüklüğünün 9,7 inç olduğu belirtilirken, inceliğinin de 7,0 mm olacağı belirtiliyor. Bu incelik,  yeni çıkan iPhone 6 (6,9 mm) ile iPhne 6 Plus (7,1 mm) arasında olması da dikkat çekiyor. 

Yeni iPad’de aynı zamanda parmak izi okuyucu özelliği de bugüne kadar  cihazın   internete  sızan fotoğraflarında net bir şekilde görülebiliyordu. 

Apple hayranlarının bir süredir beklediği  yeni iMac de bu etkinlikte tanıtılacak. İddialara göre  yeni iMac’in retina ekranlı ve 27 inç olacak. Bunun yanı sıra  yeni Apple TV’nin de tanıtılması bekleniyor. 

Apple’ın ABD Kaliforniya’da yapacağı etkinlik TSİ ile 20:00’da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.