Yeni lezzet durağınız: Güldestan Kızılören Et Mangal

Yeni lezzet durağınız: Güldestan Kızılören Et Mangal
Yeni lezzet durağınız: Güldestan Kızılören Et Mangal

Kızılören lezzeti artık daha yakın. Güldestan Kızılören Et Mangal, İstanbul Yolu kampüs çıkışında lezzetiyle Konyalıları davet ediyor. Konya’da et deyince akla Kızılören gelirken, işletmeci Veli Lale de yıllardır bu işin içinde bir lezzet ustası. 

Eğer mekana geldiğinizde mangal yanmışsa moda deyimle “ateş seni çağırıyor” havasına bürünüyorsun. Restaurant deseniz restaurant değil, piknik alanı deseniz piknik alanı değil, kendine özgü bir havası var. Sunulan etin lezzeti kadar mekanın otantikliği de farklı bir ortamda keyifli bir lezzet yolculuğuna çıkmanızı sağlıyor.

dsc_0026.jpgdsc_0048.jpgdsc_0016.jpg

Güldestan Kızılören Et Mangal’da masanız ya da odanız size özel. Bungalov tarzında hazırlanmış odalarda 4 kişiden 50 kişiye kadar hizmet sunulabiliyor. Misafirler için hazırlanmış özel yer sofrasında yapılan et sunumu sizi farklı lezzet diyarlarına götürüyor. Karapınar, Ereğli bölgesinin etinin tercih edildiği Güldestan Kızılören Et Mangal, lezzetiyle oldukça iddialı.

İşletmeci Veli Lale, yıllardır yaptıkları işi 4 yıldan beri yeni yerde, yeni anlayışlarıyla sürdürdüklerini belirtirken, herkese özel odalarda yapılan sunumların insanları daha çok cezbettiğini dile getirdi. Misafirlerin sunumlarından dolayı kendilerini özel hissettiklerini belirten Veli Lale, havaların ısınmasıyla beraber açık bölümlerinin de hizmete girdiğini dile getirdi.

Lezzet konusunda oldukça iddialı olduklarını dile getiren Lale, özel kesim etlerinin tadı ve sunumlarının kendilerini farklı kıldığının altını çizdi. 

Güldestan Kızılören Et Mangal’ın ana menüsü pirzola. İşletmeci Veli Lale, pirzolalarını yiyenin bir daha mekandan vazgeçemeyeceğini söylüyor. Mangalın üzerinde pişerken dahi, farklı bir havası var. Lezzeti ise bambaşka. Ağzınızda dağılıp gidiyor. Menü sadece pirzola ile sınırlı değil. Elbette amiral gemisi pirzola ama kendi ürettikleri sucuk ve köftenin de lezzetinin vazgeçilmez olduğunu belirtiyor Veli Lale. Kırmızı et sevmeyenler için de tavuk menüsü hazır.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.