Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'na Odaklandı

Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'na Odaklandı
Futbol şube sorumlusu Ayboğa: "Ligde olduğu gibi kupada da iddialıyız"

MALATYA (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un futbol şube sorumlusu Aziz Ayboğa, ligde olduğu gibi Ziraat Türkiye Kupası'nda da iddialı olduklarını bildirdi.

Ayboğa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu haftayı ligde bay olarak geçeceklerini, bu süreyi Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Samsunspor maçına hazırlanarak geçireceklerini söyledi.

Türkiye Kupası'nda ilerlemek istediklerini belirten Ayboğa, "Ligde olduğu gibi kupada da iddialıyız. Ligde iyi bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Takımımız şuan ligde ikinci sırada yer alıyor. Bu haftayı bay geçireceğiz O yüzden 29 Ekim'de Samsunspor'la oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası maçına odaklandık, takımımız hazırlıklarını sürdürüyor" diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası'nın kendileri için önemli olduğunu dile getiren Ayboğa, Samsunspor maçını kazanarak gruplara kalmayı amaçladıklarını kaydetti.

Ayboğa, kupa maçından sonra 10 günde 3 lig maçı oynayacaklarını, bu karşılaşmaları kazanarak galibiyet serisi yakalamak istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.