Yeni nesil SCANIA’lar Konya’da

Yeni nesil SCANIA’lar Konya’da
10 yıllık araştırma geliştirme süresi, 2 milyar Euro’luk yatırım ve 10 milyon kilometrenin üzerindeki test sürüşü sonunda üretimine başlanan Yeni nesil SCANIA’lar Konya’da tanıttı.

Roadshow etkinliği Konya Yetkili Satıcı ve Servisi Konya Ağır Vasıta tesislerinde Scania Satış Müdürü Gökhan Altun, Scania Pazarlama Müdürü Adnan Yücel, Scania Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Bayazıt Canbulat ile Konya Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Zeybek, Mustafa Mutlubaş ve Scania yetkilileri katılımı ile gerçekleşti.

“HER NOKTADA MÜŞTERİLERİMİZİN YANINDA OLMAK İSTİYORUZ”

Scania Satış Müdürü Gökhan Altun Scania olarak sadece araç satışı yapmadıklarını belirterek, “Bakım anlaşmaları, sürücü eğitimleri ve filo yönetim sistemleri gibi çeşitli hizmet paketleri ile her müşterimizin ihtiyacına yönelik hizmetler sunuyoruz. Konya’da yeni nesil Scaniaları yakından tanıtma fırsatı bulduk. Yeni Nesil Scanialar ile taşımacılık sektörü yeniden şekillenecek” dedi.

“KONYA ÖNEMLİ BİR LOJİSTİK ÜS OLMA YOLUNDA”

Konya Ağır Vasıta Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Zeybek de yaptığı konuşmada, “Konya, çok önemli bir sanayi şehri. Burada gerek yurt içi gerek yurt dışı pazarına yönelik birçok üretim faaliyeti bulunuyor. Biz de Scania olarak, Konya’da tercih edilen bir markayız. Yeni nesil araçlarımızı daha yakından tanıtmak için müşterilerimizle bir araya gelmek istedik. Bizim amacımız yeni araçlarımız ile onlara çözüm üretirken, satış ve satış sonrası hizmetlerde de sürekli yanlarında olduğumuzu göstermek” dedi. Yoğun bir katılımın olduğu tanıtım etkinliği verilen iftar yemeği ile devam etti. (Murat Dönmez)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.