"Yeni Ranger segmentinin en iddialı modeli olacak"

"Yeni Ranger segmentinin en iddialı modeli olacak"
İSTANBUL (AA) - Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrasından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk, "Her zamanki dayanıklılık ve kalite...

İSTANBUL (AA) - Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrasından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk, "Her zamanki dayanıklılık ve kalite özellikleri, iyileştirilen yakıt ekonomisi, üstün teknolojileri, otomatik şanzımanla gelen sürüş konforu ve segmentinde lider güvenlik özellikleriyle yeni Ranger, yükselen pick-up segmentinin en iddialı modeli olacak, ticari gücümüze güç katacak." değerlendirmesinde bulundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 2015 yılında Avrupa’nın en çok satan pick-up modeli olan Ford Ranger, yenilenen tasarımı, gelişmiş teknoloji donanımları, ileri seviye 4x4 çekiş kabiliyeti ve bir önceki modeline göre yakıt tüketiminde yüzde 17’ye varan iyileşmeyle iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Euro NCAP testlerinden 5 yıldız alan tek pick-up model olan yeni Ford Ranger segmentinin en güvenli aracı olarak öne çıkıyor.

Ford SYNC2, 8 inç renkli dokunmatik ekran, geri görüş kamerası, çift ekranlı renkli ve fonksiyonel TFT gösterge paneli gibi premium araçlarda sunulan ileri teknolojileri bünyesinde toplayan yeni Ford Ranger, üstün sürüş konforunu başarılı 4x4 çekiş sistemi ile birleştiriyor.

Yeni Ranger optimize edilmiş yakıt ekonomisi sunarken güçlü çekiş ve yük kapasitesinin yanı sıra sınıf lideri, suda ilerleme özelliğiyle dayanıklılıktan ödün vermiyor.

Yeni Ranger’ın geliştirilen dizel motor ailesinde XLT versiyonu ile birlikte sunulan, 160 PS gücündeki yeni 2.2 litre TDCi motoru önceki neslin 150 PS motoruna göre daha yüksek performans sergiliyor.

4x4 Wildtrak modeli ile sunulan, 200 PS gücündeki beş silindirli 3.2-litre TDCi motoru ile dikkat çekiyor. 4x2 ve 4x4 modelleri altı ileri manuel ve otomatik şanzımanla müşterilere sunuluyor. Wildtrak modellerinde ise 3.2 litrelik 200 PS ve 470 Nm motor ve 4x4 otomatik şanzıman standart olarak sunuluyor.

Yeni Ford Ranger'ın 89 bin liralık başlangıç fiyatı bulunuyor.

Konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrasından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk, geçen yıl, Ford olarak Avrupa’da ticari araç lideri olma başarısını gösterirken, Türkiye’de de yıllardır süregelen ticari araç liderliklerini devam ettirdiklerine dikkati çekti.

Yücetürk, Ford’un Avrupa'daki başarısının önemli oyuncularından Ranger'ın da Avrupa’nın en çok tercih edilen pick-up modeli olduğununu anımsattı.

Türkiye’de heyecanla beklenen Ford Ranger'ın, müşterilerin yaşamının her alanına, şehir hayatından en zorlu arazi koşullarına uygun olarak yenilendiğini belirterek, "Her zamanki dayanıklılık ve kalite özellikleri, iyileştirilen yakıt ekonomisi, üstün teknolojileri, otomatik şanzımanla gelen sürüş konforu ve segmentinde lider güvenlik özellikleriyle Yeni Ranger, yükselen pick-up segmentinin en iddialı modeli olacak, ticari gücümüze güç katacak" ifadelerini kullandı.




Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.