Yeni Samsung'lar Bin Tl İndirimle Türk Telekom'da Satışta

Yeni Samsung'lar Bin Tl İndirimle Türk Telekom'da Satışta
Türk Telekom, Samsung Galaxy S8 ve S8+'ı Türkiye'nin 81 ilindeki mağazalarında bin TL indirim fırsatıyla satışa sundu

İSTANBUL (AA) - Samsung Galaxy S8 ve S8+, Türk Telekom'da bin TL indirimle satışa sunuldu.

Şirket açıklamasına göre, en yeni akıllı telefonları Türkiye'nin 81 ilindeki mağazalarında müşterileriyle buluşturmaya devam eden Türk Telekom, Samsung Galaxy S8 ve S8+'ı özel bir teklifle satışa sundu.

Farklı tasarımlarıyla göze çarpan bu son teknoloji cihazları bin TL ön ödeme yaparak satın alan mobil müşteriler, Türk Telekom'dan bin TL indirime sahip oluyor. Ön ödeme yapmak istemeyen müşteriler ise tarifelerine ek ayda 129 TL'den başlayan ödeme seçenekleriyle Samsung Galaxy S8 ve S8+ sahibi olabiliyor.

Neredeyse tamamen çerçevesiz tasarımıyla "sonsuz ekran" deneyimi sunan Samsung Galaxy S8 ve S8+, Görünmez Ana Menü Tuşu özelliği sayesinde daha geniş ekran deneyimi yaşatıyor.

Galaxy S8 ve S8+'larda dünyanın ilk 10nm işlemcisi yer alıyor. Suya ve toza dayanıklılık özelliğine sahip Galaxy S8 ve S8+'lar iris tarama özelliği sayesinde de kullanıcılarına üstün güvenlik sunuyor. Gece siyahı, orkide grisi ve altın sarısı renkleri olan her iki cihazın, 12MP Dual Pixel arka ve 8MP ön kamerası bulunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Satış ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal, en yeni akıllı telefonları Türk Telekom müşterilerine özel ayrıcalıklarla sunmayı önemsediklerini belirtti.

Önal, "Bu vizyondan hareketle, mobil müşterilerimize Türk Telekom farkını yaşatacak bir kampanya başlattık. Kampanyamız kapsamında, Türk Telekom müşterilerine yaptıkları ön ödeme tutarına göre değişen indirim fırsatları sunuyoruz. Bin TL ön ödeme yapan Türk Telekom müşterileri, Samsung'un sıra dışı tasarıma sahip bu iki yeni akıllı telefonuna bin TL indirimle sahip olacaklar. Türk Telekom'un sunduğu üstün mobil deneyimini daha keyifli hale getirecek bu iki cihaza çok özel avantajlarla sahip olmak isteyen herkesi Türkiye'nin 81 ilinde yer alan mağazalarımıza davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.