Uğur Özteke

Uğur Özteke

Yenice TOKİ’de Egzoz Terörü

Yenice TOKİ’de Egzoz Terörü

En güzel pazar günlerinin, tatillerin sizlerin olması dileği ile güne güzel bir yazı ile başlamak istiyoruz. Ancak Ramazan ayının güzelliğine ve bu müstesna günlerine rağmen sizlerden gelen istekleri şikayetleri kamuoyu ile paylaşmak ilgili yetkililere iletmek gerektiği zamanda ortaya hoş olmayan konular çıkıyor.

İşte hoş olmasa da iç açıcı olmasa da bunları da yazacak birisi gerekli değil mi?

Bizde okurlarımız ve şehrin güzel insanları adına bu çirkinliği üstlenerek dertlerinizle dertlenip sesisiniz olmaya devam ediyoruz.  

YENİCE TOKİ KONUTLARI

SAHURA KADAR HUZURSUZ

Bakın bir okurumuz gün boyu hepimizin yaka paça silktiği trafikten çilesinden sahura kadar olan rahatsızlığını nasıl dile getiriyor; 

“Abi Yenice TOKİ'lerde oturuyorum. Ramazan da girince geceleri sabaha kadar Şahin-Doğan egzoz terörü sebebiyle uyku uyuyamıyoruz. Trafik denetlemeye mail attım. Ancak bir gelişme yok. Kurallara uyan vatandaşı denetimde boncuk boncuk terleten ekipler, bu sesleri, yeri göğü inleten magandaları görmezler mi?

Yoksa görürler de emmi-dayı muhabbeti ile salı mı verirler? Caydırıcı ceza mı yok yoksa?

Ne olur yardım…”

KADILAR 2 SOKAK

SAKİNLERİNDEN

BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

Karatay ilçemiz sınırları içerisindeki Aziziye Mahallesi Kadılar 2 Sokak sakinlerinin belediyeye yaptıkları müracaatlar olumlu cevap vermiş ve belediye yetkilileri çöp konteynerlerinin yerlerini değiştirmiş.

cop-1-(1).jpg

Şimdi mahalle sakinleri cami ve tatlı su çeşmesi yanındaki çöp konteynerlerinin vatandaşın toplu halde bulunduğu yerin uygun olmadığını belediyeye yaptıkları başvurunun sonunda da çöplerin yerinin değiştirilmesinden duyduklarını memnuniyeti dile getiriyorlardı. 

Bizde bize daha önceki çirkin görüntülerle başvurup bugünde belediyeye teşekkür eden vatandaşlarımız ve okurlarımız adına Karatay Belediyesi yetkililerine teşekkür ediyoruz.

….

Bugünlük bu kadar demek istiyoruz.

Çünkü yarın Allah izin verirse Konya gibi mübarek şehirde mübarek ramazan ayında, mübarek hizmetlere imza atan derneklerimiz adına belki de bir tanede olsa ilk defa duyduğumuz ve duyduğumuz zaman da donup kaldığımız çok çirkin bir durumu sizlerle paylaşacağız.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Mübarek iftar sofralarında israfa izin vermediğimiz zaman ADAM oluruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR