Yeniden aday gösterilmeyen başkan: "Ağbaba bir diktatör"

Yeniden aday gösterilmeyen başkan: "Ağbaba bir diktatör"
Malatya'nın Hekimhan ilçesinde CHP'li Belediye Başkanı Turan Karadağ, yeniden aday gösterilmeyince Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve İl Başkanı Barış Yıldız'ı topa tutarak partisinden istifa etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe belediye başkan adaylarını açıklarken bazı değişimler parti içi krize neden oldu. Malatya'nın Hekimhan ilçesinde de 2019'da Belediye Başkanlığı'na seçilen CHP'li Turan Karadağ, yeniden aday gösterilmemesi sonrası geçtiği kameralar karşısında CHP'li Veli Ağbaba ve İl Başkanı Barış Yıldız'ı hedef göstererek istifa etti.

Hekimhan'da çok sayıda partili ile birlikte düzenlediği basın toplantısında konuşan Turan Karadağ, büyük kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediği için yeniden aday gösterilmediğini öne sürdü. Bu süreçte eski genel başkan yardımcılarından CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'yı eleştiren Karadağ, "Biz Genel Başkanımıza sahip çıktık. İyi ki de çıkmışız. Pişman da değilim" dedi.

CHP Malatya İl yönetimi ve Milletvekili Veli Ağbaba'nın Hekimhan ilçe teşkilatı ile muhtarlara oyun oynandığını iddia eden Karadağ, partide Ağbaba'nın bir diktatör olduğunu öne sürdü.

CHP'li Veli Ağbaba'nın "Ben atayanım, onlar da koyun gibidir" anlayışı ile hareket ettiğini iddia eden Başkan Karadağ, partinin bu yönetim anlayışından kurtulma vaktinin geldiğini ifade etti.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.