Yeniden Refah Partisi İstanbul, Ankara, İzmir için kararını verdi

Yeniden Refah Partisi İstanbul, Ankara, İzmir için kararını verdi
 Muhabir
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde kendi adaylarıyla gireceklerini duyurdu.

Yeniden Refah Partisi, Türkiye'nin en büyük üç şehri İstanbul, Ankara ve İzmir'de yapılacak yerel seçimlere kendi adaylarıyla gireceklerini açıkladı.

Erbakan şu açıklamayı yaptı:

Burada Mili Görüş'ün merkezinde toplanmış bulunuyorsunuz. Kararımız hayırlı olsun. Milli Görüşçü dava erlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeniden Refah Partimiz bugün Türkiye'nin en hızlı büyüyen dinamik partisidir. Milletimiz akın akın Yeniden Refah'a koşuyor. Bunun asıl sebebi favori parti olarak seçimlere giriyor oluşumuzdur.

Beş ayın içerisinde üye sayımız 411 bine yükseldi.

14 Mayıs seçimlerindeki Cumhur İttifakı'yla yaptığımı mutabakat metnine uyulmadı. Bunun için birçok kanıtımız var. İsrail'le olan ihracatın tamamen kesilmesi gibi adımlar bu geçen süre içerisinde atılmadı. Bu tavır, 31 Mart seçimlerindeki fikrimizi belirledi.

Vatandaşlarımız bütün illerde adaylarınızı gösterin size oy vermek istiyoruz dediler. Bizim önceliğimiz aziz milletimizin isteğidir.

Bu seçimde milletimiz Cumhur İttifakı'nın içinde yer almamızı istemiyor. Aynı zaman da teşkilatlarımız da bunu istemiyor. Karşı tarafta ittifak beklentisi yoksa bu tarafta da ittifak beklentisi bir önem arz etmiyor. Bütün bu sebeplere rağmen masayı dağıtan bir taraf olmak istemedik. İstanbul ve Ankara'da CHP zihniyetinin yok olmasını bekliyorsak her iki tarafında bir takım fedakarlık yapması gerekirdi.

Bunlar doğrultusunda İstanbul, Ankara ve İzmir'de seçime kendi adaylarımızla giriyoruz. Adayları 10 Şubat'ta açıklayacağız."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.