Yeniden Refah MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz: İttifak mimarları pasifize edildi

Yeniden Refah MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz: İttifak mimarları pasifize edildi
Yeniden Refah MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz, 14 Mayıs'ta Cumhur İttifakını savunan ve bu ittifakı sağlayan isimlerin seçim sonrası parti yönetiminden pasifize edildiğini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Abdurrahman Akyüz, 14 Mayıs'ta Cumhur İttifakını savunan ve bu ittifakı sağlayan isimlerin seçim sonrası parti yönetiminden uzaklaştırdığını söyledi.

Merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın hayatta olması durumunda Cumhur İttifakı'nın devam ettirilmesini isteyeceği ve Murat Kurum'u destekleyeceği yönündeki ifadeleri nedeniyle partisi tarafından disiplin kuruluna sevk edilen Yeniden Refah Partisi Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi, Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkanvekili Abdurrahman Akyüz, tvnet canlı yayınına konuk oldu.

"Parti birilerinin eline geçtiği" diyen Akyüz, "Onlar da istedikleri gibi at oynatıyorlar. İttifak olmasın. AK Parti düşmanlığı, Tayyip Erdoğan düşmanlığı şeklinde siyaset yapıyorlar." dedi.

Akyüz, konuşmasının devamında pasifize edilen isimlerin yerine dışarıdan başka isimlerin getirildiğini ve bunların da ittifaka karşı isim olduklarını söyledi. İstanbul'un çok kritik olduğunu, ittifak ruhunun devam etmesi gerektiğinin altını çizen Akyüz, "Önce operasyonu yaptılar, sonra ittifakı önlediler. Ondan sonra İstanbul'da aday çıkarılmasın dedik. İstanbul'da büyük bir oyun oynanıyor. İstanbul'da aday çıkarmasaydınız millet sizi kahraman yapardı." ifadelerini kullandı.

Akyüz, genel seçimlerden sonra Yeniden Refah Partisi'nde operasyon yapıldığını, bazı isimlerin görevlerinin değiştirildiğini, özellikle Cumhur İttifakının saplayan ve devam etmesini isteyen isimlerin pasifize edildiğini bunlardan birisinin de Suat Pamukçu olduğunu söyledi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.