'Yerli Jason'ın Hayalini Oyunculuk Süslüyor

'Yerli Jason'ın Hayalini Oyunculuk Süslüyor
Antalya'da otomobil motoru tamirciliği yapan İsmail Yıldırım, dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Jason Statham'a benzerliğiyle dikkati çekiyor. Çevresindekilerin "Yerli Jason" diye seslendiği Yıldırım'ın hayalini oyunculuk süslüyor

 Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Adrasan Mahallesi'nde yaşayan ve ağabeyiyle birlikte otomobil motoru tamirciliği yapan 37 yaşındaki İsmail Yıldırım, çevresindekiler tarafından, "Taşıyıcı" serisi filmleriyle tanınırlığını artıran ünlü oyuncu Jason Statham'a benzetiliyor.

Bölgeye gelen turistler, ilk bakışta yıldız oyuncu sandıkları Yıldırım'a yakın ilgi gösteriyor. Tatilciler, gerçeği öğrendikten sonra bile Yıldırım ile fotoğraf çektiriyor.

Bu benzerlikten memnuniyet duyan Yıldırım, oyuncu olmayı hayal ediyor. Tamirhanelerinin arka bölümünde bulunan spor aletleriyle "Taşıyıcı" filminin müziği eşliğinde çalışan Yıldırım, bir yandan da sosyal medyayı kullanarak film yapımcılarının dikkatini çekmeye çalışıyor.

"Statham'ın kardeşini oynamak isterim"
İsmail Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Statham'a benzerliğini yaklaşık 10 yıl önce arkadaşlarının söylemesiyle fark ettiğini söyledi. Statham ünlendikçe benzerliklerinin daha fazla kişi tarafından dillendirilmeye başladığını ifade eden Yıldırım, "Bundan gerçekten kaçamadım ve benzerliği kullanarak hayalim olan oyunculuk için çalışmaya başladım. Oyuncu olma hayalimin peşinden koşuyorum." dedi.

Filmlerde oynama hayali kurduğunu belirten Yıldırım, şunları söyledi:

"Tamircilikten arta kalan zamanlarımda vücut geliştirme, dövüş ve koşu sporları yapıyorum. Açıköğretimde okuyorum ve güzel sanatlar fakültesi oyunculuk bölümünde eğitim almak istiyorum. En büyük hayalim, Statham ile olan benzerliğimi ön plana çıkartarak kendi tarzımda oyunculuk yapmak. Bir diğer hayalim ise Statham ile tanışabilmek. Kendisini takip ediyorum, Türkiye'ye geldiğinde mutlaka yanına gideceğim. İnşallah bir gün bir yerde karşılaşırız. Jason Statham ile görüşebilirsem filmlerinde dublörlük yapmak istediğini söyleyeceğim. İki kardeşin rol aldığı filmler oluyor, belki Statham böyle bir filmde oynayacak olursa kardeşi rolünde bulunmak isterim."

Yıldırım, yıldız oyuncuya benzerlikleri dolayısıyla arkadaşlarının kendisine "Yerli Jason" dediğini, ayrıca station bir otomobilinin olmasından ve bu kelimenin "Statham" ismini çağrıştırmasından dolayı "Ceysın Steyşın" diye seslenenler olduğunu kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.