Yeşilay Cemiyeti Kayseri Şubesi Eski Başkanı Ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Adıgüzel:

Yeşilay Cemiyeti Kayseri Şubesi Eski Başkanı Ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Adıgüzel:
1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle, Yeşilay Cemiyeti Kayseri Şubesi tarafından ‘ Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı’ düzenlendi.İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde düzenlenen programa Vali Orh...

1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle, Yeşilay Cemiyeti Kayseri Şubesi tarafından ‘ Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı’ düzenlendi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde düzenlenen programa Vali Orhan Düzgün’ün eşi Gül Düzgün, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, Yeşilay Cemiyeti Kayseri Şubesi eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili aday adayı Mehmet Adıgüzel ve öğrenciler katıldı. Toplantıda açılış konuşması yapan Yeşilay Cemiyeti Kayseri Şubesi eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili aday adayı Mehmet Adıgüzel, “2013 yılından bu yana sürdürdüğüm Yeşilay Kayseri Şube Başkanlığından AK Parti milletvekilliği aday adaylığı için istifa etmiş bulunuyorum. Tabi 2 senedir Yeşilay Kayseri Şube Başkanlığını yürütürken ben ekibim adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Kayseri’de 30-40 yıldır hizmet veren Yeşilay Kayseri Şubesini sigara, alkol ve diğer bağımlılık alanlarına karşı mücadele eden bir dernek haline getirmiş bulunmaktayız. 95 yıldır Türkiye’de hizmet eden derneğimiz içki, sigara, madde bağımlılığı, İnternet bağımlılığı ve şiddeti öngören bütün bağımlılıklarla mücadele etmektedir” diye konuştu.

Adıgüzel ayrıca, “Bizde 2 yıllık mücadelemizin sonucunda Kayseri’yi iyi yere getirdiğimize inanıyoruz. İnşallah bizden sonra gelecek arkadaşlarımız da bizim bıraktığımız yerden bu bağımlılıkla mücadelenin bayrağını daha ileriye götüreceğine eminim. 7 Haziran’da gireceğimiz seçimlerde aday adaylığı için nasip olur da bu kardeşiniz eğer Ankara’ya giderse bu mücadelenin devamını Türkiye Büyük Millet Meclisinde sürdürecek” dedi.

Vali Orhan Düzgün’ün eşi Gül Düzgün ise, “1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftasında alkol ve uyuşturucunun topluma, aileye bireye zararları anlatılmaya çalışılır. Yeşilay’ın amacı ülkemizdeki ahlaki ve kültürel kalkınma atmosferi içerisinde içki ve uyuşturucu maddelerin sigara da dahil olmak üzere tüketimin devlet organları ile de iş ve görüş birliği yaparak en aza indirgemek, sağlıklı bir neslin oluşmasını sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

Yeşilay Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinden Hacı Yakışıklı ise Yeşilay’ın halkın ve bilhassa gençlerin korunması için yaptığı çalışmalarla kamuya önem veren ve bu sebeple de kamuya yararlı cemiyetler arasında yer alan bir kurum olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele (T.B.M.) Kayseri Sorumlusu Şenay Kiraz T.B.M. hakkında, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uz.Dr. Münevver Mertsoylu Aydın sigara hakkında, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ruh Sağlığı Uzmanı Uz.Dr. Arzu Sarp uyuşturucu hakkında, Yeşilay Kayseri Şubesi Gönüllü Eğitmeni Mustafa Kurban ise alkol hakkında konferansa katılanları bilgilendirdiler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.