Yeşilgiresun Belediyespor 3'te 3 Yapmak İstiyor

Yeşilgiresun Belediyespor 3'te 3 Yapmak İstiyor
- Yeşil-beyazlı basketbolcu Efe Beşok:"Hedefimiz, Sakarya Büyükşehir Belediyespor'u yenerek ligdeki çıkışımızı devam ettirmek"- Erkan Yılmaz:"Sakarya Büyükşehir Belediyespor maçını taraftarlarımızın da desteğiyle kazanabileceğimize inanıyorum. Galip geler


GİRESUN (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde sezonun ilk 2 maçını kazanan Yeşilgiresun Belediyespor, 3. haftada 22 Ekim Pazar günü sahasında Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı karşılaşmada da galip gelmek istiyor.

Yeşil-beyazlı ekibin genç oyuncuları Efe Beşok ve Erkan Yılmaz, Sakarya Büyükşehir Belediyespor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Efe Beşok, genç ve dinamik bir takım ruhuna sahip olduklarını, bunu da ilk iki haftada aldıkları sonuçlarla gösterdiklerini belirtti.

Pazar günü sahalarında yapacakları Sakarya Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını da kazanarak çıkışlarını sürdürmek istediklerini aktaran Efe Beşok, "İç sahada taraftarımızın da desteğiyle herkes daha iyi performans sergiliyor. Rakibimiz karşısında gerçek kimliğimizi ortaya koyarak mücadele edeceğiz. Hedefimiz, Sakarya Büyükşehir Belediyespor'u yenerek ligdeki çıkışımızı devam ettirmek." ifadelerini kullandı.

Erkan Yılmaz ise parkeye galibiyet için çıkacaklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Sezona 2'de 2 yaparak başladık. Üçüncü haftada Sakarya Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacağız. Bu maçı taraftarlarımızın da desteğiyle kazanabileceğimize inanıyorum. Galip gelerek yolumuza devam etmek istiyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.