Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Trifunovic:

Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Trifunovic:
"Galatasaray Odeabank karşısında galip gelmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz"

GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi'nde, 2 Nisan Cumartesi günü Galatasaray Odeabank'ı konuk edecek Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Aleksandar Trifunovic, galip gelmek için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Trifunovic, gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray Odeabank'ın Türkiye'nin güçlü ekiplerinden biri olduğunu, Avrupa'da bu sezon ULEB Avrupa Kupası'nda da final için mücadele ettiğini belirtti.

Sarı-kırmızılı ekibin, ULEB Avrupa Kupası yarı final ilk maçında elde ettiği galibiyetle moral kazandığını ifade eden Trifunovic, "Zor bir maç bizi bekliyor ancak biz de alt sıralardan kurtulmak için bu maçı kazanmak zorundayız." dedi.

Trifunovic, saha ve seyirci avantajlarının kendilerinde olduğunu, bunu iyi değerlendirerek salondan galip ayrılacaklarına inandığını kaydederek, şunları kaydetti:

"Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyoruz. Galatasaray Odeabank maçına özel olarak hazırlanıyoruz. Maça biraz daha yüksek motivasyonla çıkacağız. İyi konsantre olacağız. Galip gelmek için de sonuna kadar mücadele edeceğiz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.