Yeşilgiresun Belediyespor Galibiyete Odaklandı

Yeşilgiresun Belediyespor Galibiyete Odaklandı
- Kulüp başkan vekili Güneş:"Anadolu Efes karşısında kazanıp, play-off iddiamızı sürdürmek istiyoruz"


GİRESUN (AA) - Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü Başkan Vekili Sertaç Güneş, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde hafta sonu yapacakları Anadolu Efes maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 23. haftasında 26 Mart Pazar günü sahalarında karşılaşacakları Anadolu Efes'in Türkiye ve Avrupa'nın en önemli ekiplerinden biri olduğunu kaydetti.

Güçlü rakipleri karşısında sahaya kazanmak için çıkacaklarını vurgulayan Güneş, şunları ifade etti:

"Salon ve seyirci avantajı bizde. İç saha maçlarında taraftarımızın desteğiyle önemli maçlar kazandık. Anadolu Efes, hem ülkemizin hem de Avrupa'nın önemli ekiplerinden biri. Güçlerinin farkındayız, ancak bizim de onlar kadar iyi bir kadromuz var. Parkeye kazanmak için çıkacağız. Son topa kadar da mücadele ederek kazanıp, play-off iddiamızı sürdürmek istiyoruz."

Sertaç Güneş, Anadolu Efes maçında Giresun halkını yanlarında görmek istediklerini de aktararak, "Taraftarımız bize inanılmaz destek veriyor. Zorlu Anadolu Efes maçında da yanımızda olmalarını istiyoruz. Salonu doldurmalarını ve son ana kadar oyuncularımıza destek olmalarını bekliyoruz." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.