Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü Başkan Vekili Yamak:

Yeşilgiresun Belediyespor Kulübü Başkan Vekili Yamak:
"Takımımızdan, Galatasaray Odeabank galibiyeti beklemek pek de hayalcilik olmasa gerek"

GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi'nde, 2 Nisan Cumartesi günü Galatasaray Odeabank'ı konuk edecek Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un kulüp başkan vekili Fatih Yamak, Galatasaray'ın bünyesindeki bir takımı 15 yıl sonra ağırlamanın heyecanını yaşadıklarını bildirdi.

Yamak, yaptığı yazılı açıklamada, Giresun'un en son 1977'de Galatasaray futbol, 2001'de de kadın basketbol takımlarını ağırladığını hatırlatarak, uzun yıllar sonra Galatasaray Kulübü ekiplerinden biriyle taraftarları önünde oynamaktan büyük mutluluk duyduklarını vurguladı.

Yamak, Galatasaray Odeabank karşısında galip gelmek için mücadele edeceklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Giresun'da Beşiktaş Sompo Japan'ı yenen, Anadolu Efes'e salonu dar eden, Fenerbahçe'ye son saniye üçlüğüyle kaybeden ve Darüşşafaka Doğuş karşısında galip gelen takımımızdan, Galatasaray Odeabank galibiyeti beklemek pek de hayalcilik olmasa gerek. Ligdeki durumu itibarıyla galibiyete ihtiyacı olan takımımıza, tüm basketbolseverlerin ve memleket sevdalılarının maça giderek destek olmaları, Giresun taraftarlarının takımına ne kadar çok güvendiğinin ve sahiplendiğinin de bir göstergesi olacaktır."

Sarı-kırmızılıların erkek basketbol takımının da ilk defa Giresun'a geleceğine dikkati çeken Fatih Yamak, "Galatasaray logosu en son 15 yıl önce kadın basketbol takımı olarak 19 Eylül Spor Salonu'nun parkelerine ve futbol takımı olarak da 39 yıl önce Atatürk Stadı'nın toprak zeminine çıkmıştı. Yıllar sonra sarı-kırmızı kulübün bir takımını Giresun'da ağırlayacak olmaktan mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.